CoÅ› przymula mojÄ… maszyne:(
• Strona 1 z 1
CoÅ› przymula mojÄ… maszyne:(
Witam, ostatnimi czasy(po rozpoczęciu nowego sezonu) zauwazyłem, ze w motocyklu podczas przyśpieszania przy obrotach około 9k tys przymula go(nawet lekko szarpnie, przychamuje) i zaraz znów moc i ciagnie dalej. Troche dziwna sprawa bo w tamtym sezonie nic takiego sie nie działo. A jeżdzić tak to idzie, ale jak czlowiek na dwu pasie chce troche przycisnac to jest obawa:P
Dodajac jeszcze: paliwo mialem zalane z tamtego roku, ale juz go wyjezdziłem i zalałem nowe plus srodek do czyszczenia wtrysków wlewany do paliwa - dalej to samo....
Mechanik sprawdzał mi moto i nie dostrzegł problemów typui świece itd. i mówił ze chodzi ok.
W sumie zaraz po zagrzaniu idzie go przegonic ale potem robia sie dziwne rzeczy...
Mysle czy nie dzwignac baku i sprawdzic jeszcze przewód paliwowy, moze gdzies zagięty ale nie przypominam sobie, zeby mogło do tego dosjc:)
Jakies sugestie??
Dodajac jeszcze: paliwo mialem zalane z tamtego roku, ale juz go wyjezdziłem i zalałem nowe plus srodek do czyszczenia wtrysków wlewany do paliwa - dalej to samo....
Mechanik sprawdzał mi moto i nie dostrzegł problemów typui świece itd. i mówił ze chodzi ok.
W sumie zaraz po zagrzaniu idzie go przegonic ale potem robia sie dziwne rzeczy...
Mysle czy nie dzwignac baku i sprawdzic jeszcze przewód paliwowy, moze gdzies zagięty ale nie przypominam sobie, zeby mogło do tego dosjc:)
Jakies sugestie??
- MichaelloEs
- Świeżak
Tak jest wtrysk - suzuki GSR 600 K7
Błędy żadne mi nie wyskakują, po podpięciu wyskoczą??
Exup, w sumie słyszałem o tym ale niewiem czy to mam czy nie:P
Ale raczej powinien być bo w gsxr-ach były montowane w tych latach...
Błędy żadne mi nie wyskakują, po podpięciu wyskoczą??
Exup, w sumie słyszałem o tym ale niewiem czy to mam czy nie:P
Ale raczej powinien być bo w gsxr-ach były montowane w tych latach...
- MichaelloEs
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości