Triumph Speed Triple 1050 2010r -Regulacja zaworów
• Strona 1 z 1
Triumph Speed Triple 1050 2010r -Regulacja zaworów
Witam !
Posiadam triumph'a Speed triple z roku 2010 ... aktualnie ma nalatane nieco ponad 11tyś km i moje pytanie brzmi przy jakim przebiegu powinno się w takim motorku regulować zawory ?
Ogólnie wszystko elegancko chodzi jednak przy obrotach około 4,5-5,5 tyś słychać delikatnie (najprawdopodobniej) zawory i nie jestem pewien czy to normalne czy jednak oznacza mały serwis ...
Pozdrawiam !
Posiadam triumph'a Speed triple z roku 2010 ... aktualnie ma nalatane nieco ponad 11tyś km i moje pytanie brzmi przy jakim przebiegu powinno się w takim motorku regulować zawory ?
Ogólnie wszystko elegancko chodzi jednak przy obrotach około 4,5-5,5 tyś słychać delikatnie (najprawdopodobniej) zawory i nie jestem pewien czy to normalne czy jednak oznacza mały serwis ...
Pozdrawiam !
Husqvarna TE 250- 2007r
Triumph Speed Triple - 2010r
Triumph Speed Triple - 2010r
- MrDw20
- Świeżak
O ile dobrze pamiętam w serwisie facet powiedział, że regulacja jest po 30tyś(Triumph street), ale ja przy przebiegu 11tyś słyszę delikatne stukanie na zimnym i zastanawiam się czy nie podjechać do serwisu.
Triumph Street Triple
- jaroaro
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości