Potrzebuje rady amorki skretu
• Strona 1 z 1
Potrzebuje rady amorki skretu
siemka
Kolega poradzil mi zeby kupic sobie amorktyzator skretu - twierdzi iz owiele lepiej bedzie mi sie ,,prowadzilo ,,moja RF.
Czekam na opinie doswiadczonych kolegow co na ten temat sadzicie?
pozdrawiam

Kolega poradzil mi zeby kupic sobie amorktyzator skretu - twierdzi iz owiele lepiej bedzie mi sie ,,prowadzilo ,,moja RF.
Czekam na opinie doswiadczonych kolegow co na ten temat sadzicie?
pozdrawiam
SUZUKI RF 600
- dzidka
- Świeżak
Wiesz Terror moze i za powoli , ale na odkrecanie to jeszcze sobie poczekam , narazie to musze ,,oswoic ,, sie z suzi . Posmigac wolniej wyczuc co i jak chociarzby ze wzgledu na to iz to moj pierwszy motocykl idoswiadczenie znikome. 

SUZUKI RF 600
- dzidka
- Świeżak
Jesli moto ma tendencje do shimmy przy spokojnej jezdzie to amorek sie przyda. Jesli nie to mozesz sobie taki zakup spokojnie darowac bo w taki wypadku shimmy bedzie dawac o sobie znac jednynie jak bedziesz ostro jezdzic.
A ze Cie nadgarstki bola to pewnie wynika po prostu z tego ze motocykl wymusza od Ciebie pochylona pozycje i opierasz ciezar ciala na nadgarstkach. A na to amortyzator nic nie pomorze.
A ze Cie nadgarstki bola to pewnie wynika po prostu z tego ze motocykl wymusza od Ciebie pochylona pozycje i opierasz ciezar ciala na nadgarstkach. A na to amortyzator nic nie pomorze.
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
Dzidka, ostatnio założyłem sobie amortyzator skrętu. Moto, przy porządnym odkręcaniu, prowadzi się teraz bez porównania lepiej, niż poprzednio. Przy spokojnej jeździe nie ma żadnej różnicy. Nie sądze, aby założenie amorka zniwelowało ból nadgarstków:D Pozdrawiam!
- cinx
- Świeżak
znając jako tako RF600 ból nadgarstków to wina pozycji jaką wymusza te moto....wiekszość uzytkowników na to narzeka, RF to nie jest wygodny motorek. Nie pomoze tu amortyzator skretu bo nie jest jego zadaniem odciążenie rąk...powiedziałbym, ze w pewnym sensie jest wręcz przeciwnie:) Pozostaje Ci...zmienić moto na wygodniejsze:)
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Amorek skretu do rf???kilku znajomych ma rf i nigdy nie narzekali ze ma dendencje do shimmy.Rf jest motocyklem w miare wygodnym.Siadz np na sp1 albo r1 to poczujesz bół w nadgarstkach.A co do amora to nie za halo sie jezdzi wolnymi predkosciami.
- MAREKSP1
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości