Tuning Bandit 650s
• Strona 1 z 1
Tuning Bandit 650s
Mianowicie co mogę dokupić do mojego Bandita 650 S 2005 rok.
Przy okazji lakierowania coś bym zmienił. Pozdrawiam.
Przy okazji lakierowania coś bym zmienił. Pozdrawiam.
Jeżdzę SUZUKI BANDIT 650 S.
- moto2004
- Świeżak
Jako, że jestem kompletnym przeciwnikiem jakiegokolwiek tuningu "estetycznego" w ramach szeroko pojętej ironii i szyderstwa podsunę Ci link: http://www.streetfighters.nl/ (otwórz link).
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
siemanko, jeśli chcesz sie dowiedzieć czegoś więcej zajrzyj na ten temat w moim podpisie
napewno znajdziesz coś dla siebie, możez tam zadać to samo pytanie, ale pewnie będzie to zbędne
i nikt nie będzie ci prawił morałów jak koleś wyżej, oczywiście z całym szacunkiem dla jego poglądów
pozdr

-
dawid 89 - Moderator
Podłączę sie pod temat:
W Bandicie 600 czy ktoś z was stosował zestaw dysz DynoJet + ewentualnie Filtr K&N ewentualnie zmiana wydechu? Po modyfikacji trzeba na hamownie jeszcze pójść. Czy czuć różnice w dynamice po modyfikacji i czy cennego nektaru po 4.50 zł za litr pije więcej?
Czy ładniejsza naklejka na bak da motocyklowi więcej wigoru niż taki zestaw?
W Bandicie 600 czy ktoś z was stosował zestaw dysz DynoJet + ewentualnie Filtr K&N ewentualnie zmiana wydechu? Po modyfikacji trzeba na hamownie jeszcze pójść. Czy czuć różnice w dynamice po modyfikacji i czy cennego nektaru po 4.50 zł za litr pije więcej?
Czy ładniejsza naklejka na bak da motocyklowi więcej wigoru niż taki zestaw?
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
InSiDe napisał(a):Jako, że jestem kompletnym przeciwnikiem jakiegokolwiek tuningu "estetycznego" w ramach szeroko pojętej ironii i szyderstwa podsunę Ci link: http://www.streetfighters.nl/ (otwórz link).
Dżizys Krajst!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie robcie tego w domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości