o co tutaj chodzi?
• Strona 1 z 1
o co tutaj chodzi?
Siema
w pytaniu chodzi mi o regulacje mieszanki, otóż MZ chodziła mi dziwnie ponieważ powyżej 5 tys obrotów przerywała i było takie uczucie jakby koło blokowało więc wykręciłem sporo śrubke od regulacji mieszanki jest już prawie przy samym końcu i teraz mz normalnie chodzi, czy taka regulacja wiąże się z większym spalaniem i czy dobrze zrobiłem że wykręciłem śrubke prawie na max ??
w pytaniu chodzi mi o regulacje mieszanki, otóż MZ chodziła mi dziwnie ponieważ powyżej 5 tys obrotów przerywała i było takie uczucie jakby koło blokowało więc wykręciłem sporo śrubke od regulacji mieszanki jest już prawie przy samym końcu i teraz mz normalnie chodzi, czy taka regulacja wiąże się z większym spalaniem i czy dobrze zrobiłem że wykręciłem śrubke prawie na max ??
- kaczy17
- Świeżak
zaślep sondę lambda
D nie no żartuje hehe
chcesz ostrzeżenie
za pisanie nie na temat?
senekkorzenna

chcesz ostrzeżenie

senekkorzenna
- benykawasakii
- Świeżak
1.No wiesz... Przecież to jest śruba od regulacji mieszanki, więc no nie jest to dobre, że wykręciłeś tę śrubę. Bo albo dostanie za dużo paliwa i będzie fiksować albo...
2.No a paliwa będzie więcej spalać...
Ja tak uważam...
Może nie do końca sugeruj sie moja wypowiedzią... poczekaj, aż ktoś inny się wypowie i poczytaj jeszcze troszkę w Internecie, bo jak sam sie przekonałeś powyżej nie zawsze ludzie są dobrzy i chętni do udzielania poprawnych porad
2.No a paliwa będzie więcej spalać...
Ja tak uważam...
Może nie do końca sugeruj sie moja wypowiedzią... poczekaj, aż ktoś inny się wypowie i poczytaj jeszcze troszkę w Internecie, bo jak sam sie przekonałeś powyżej nie zawsze ludzie są dobrzy i chętni do udzielania poprawnych porad

- whisky97
- Świeżak
Spróbuj podnieść mu dawkę na iglicy i wkręć trochę śrubę od regulacji dawki mieszanki(bo raczej nie powinna być tak bardzo wykręcona). Ja miałem tak, że MZ zamulała powyżej 4 tyś. obr., jak podniosłem na iglicy o jeden ząbek to elegancko chodzi 

-
FireBlade954 - Świeżak
kaczy17 napisał(a):Daruj sobie te odpowiedzi , w ten sposób noobie nie zabłyśniesz
Wow, jedno słowo i widać z kim mamy do czynienia

I wbrew pozorom dałem ci najlepszą radę jaką można było. Chyba że wolisz coś w stylu - podnieś iglicę o jeden ząbek, u mnie na coś tam pomogło to i u ciebie powinno.
Ale po co ja siÄ™ wysilam, i tak nie dotrze.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Invinciblee pisze szczerze, krótko acz brutalnie i trzeba się do tego przyzwyczaić. A powiedział Ci w sumie dobrze, skoro na google mogłeś to znaleść w 5 minut
Kaczy wersja dla Ciebie: Nie wyzywaj go od noobów, ogarnij jaki ma koleś level i ile expa nabił.

Kaczy wersja dla Ciebie: Nie wyzywaj go od noobów, ogarnij jaki ma koleś level i ile expa nabił.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości