kmx wahacz malowanie wbijac
• Strona 2 z 2 • 1, 2
tylko nie wzieliscie pod uwage ceny za malowanie proszkowe,
u mnie chcialem pomalować proszkowo kiere to koleś wyskoczył z cena ponad 100 wiec sory
a co do twojego problemu, to wez i zetrzyj ta farbe zeby byla matowa, pozniej kup najzwyklejszy czerwony podklad samochodowy, pomaluj nim i zostaw na dobre 2 dni do wyschniecia, albo postaw wahacz jak juz troche podeschnie do słonca,
nastepnie pomaluj np, chlorokauczukiem, jest twardy i raczej prędko ci nie odleci,
tyle w temacie - bez proszkowania
u mnie chcialem pomalować proszkowo kiere to koleś wyskoczył z cena ponad 100 wiec sory

a co do twojego problemu, to wez i zetrzyj ta farbe zeby byla matowa, pozniej kup najzwyklejszy czerwony podklad samochodowy, pomaluj nim i zostaw na dobre 2 dni do wyschniecia, albo postaw wahacz jak juz troche podeschnie do słonca,
nastepnie pomaluj np, chlorokauczukiem, jest twardy i raczej prędko ci nie odleci,
tyle w temacie - bez proszkowania

- tomera
- Stały bywalec
To tak czyli co mam np z tego wybrac http://allegro.pl/listing.php/search?ca ... orokauczuk jak to farba to jest gesta i trzeba rozpuszczalnika dodac pytanie ile.
- kawakmx99
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości