Zobacz wÄ…tek - zolta kontrolka yamaha r6
NAS Analytics TAG

zolta kontrolka yamaha r6

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

zolta kontrolka yamaha r6

Postprzez spartak1202 » 18/7/2011, 21:25

witam mam problem z moim motorem, ostatnio jak jechalem zapalila mi sie zolta kontrolka droga od dolu. nie wiem co ona oznacza ale moto stracilo moc a po zgaszeniu nie chcialo zapalic, tak jakby akumulator wysiadl. a gdy juz odpalilem ,, na popych,, w trakcie jazdy zgasl wyswietlacz ale silnik pracowal a po chwili wrocilo wszystko do normy i kontrolka nadal sie palila, jezeli ktos mial podobny problem to prosze o pomoc. Yamaha R6 2004 rok
spartak1202
Świeżak

Postprzez Przemo_rene » 19/7/2011, 09:15

to jest Check Engine. Coś się rozwaliło w elektryce motocykla i musi być zdiagnozowane co by to sprawdzić. Poszukaj w necie jak wejsć w tryb serwisowy i jak odczytać kody błędów (to nie jest jakiś egzotyczny motocykl - wszędzie się tego dowiesz..). Będziesz wiedział gdzie szukać. Chyba, ze jak nie wiesz nawet co to za kontrolka to może lepiej się nie zajmuj tym tylko oddaj do warsztatu niech powiedzą co to jest i ile to będzie kosztować.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
Przemo_rene
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez spartak1202 » 19/7/2011, 18:39

no ok. myslalem ze to cos co zrobie we wlasnym zakresie, bo to jakos nagle mi sie stalo. a czy jazda z tym to jakies zagrozenie dla moto??

jakies pomysly jeszcze jak usunac awarie?? i co to moze byc dokladnie??

Ja myślę abyś jeszcze raz przeczytał regulamin forum z naciskiem na pisanie post pod swoim postem
edycja kolego

senekkorzenna
spartak1202
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê