ile może kosztować
• Strona 1 z 1
ile może kosztować
a więc ile może kosztować spawanie aluminium?? pękł mi podnóżek pasażera i kierowcy w ns1. Bardziej opłaca sie pospawać czy kupic nowe?
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
nowe to są nowe, a jak pospawasz to nie wiesz ile wytrzyma, mi wystarczyło na dwa miesiące i pękło spowrotem może było żle pospawane ale pękło, zależy jaka różnica cenowa ale radze kupić
jak pić to wódke, jak palić to blanty, jak jeżdzić to 200 km/h
-
slawekbrodziak - Świeżak
to kupie nowe, tylko gdzie
, i co zrobic, bo tez prawa kierownica mi sie troche wygieła
, chyba najlepiej nagrzać i wyprostowac

"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
Cena będzie zależała od tego jak pękło i czy łatwo będzie pospawać?
Cena może być wysoka bo taki spawacz myśli sobie najpierw ile taka rzecz kosztuje i liczy ile klient jest gotów zapłacić za spawanie! ja za pospawanie uchwytu do którego mątuje się sprężarkę od klimy w samochodzie zapłaciłem 50zł(pękł na pół, długość spawu jakieś 25cm)
Ceny wcale nie są niskie.Lepiej kup używke; będzie ładniej wyglądać i będzie solidniejsze!
PZDR
Cena może być wysoka bo taki spawacz myśli sobie najpierw ile taka rzecz kosztuje i liczy ile klient jest gotów zapłacić za spawanie! ja za pospawanie uchwytu do którego mątuje się sprężarkę od klimy w samochodzie zapłaciłem 50zł(pękł na pół, długość spawu jakieś 25cm)
Ceny wcale nie są niskie.Lepiej kup używke; będzie ładniej wyglądać i będzie solidniejsze!
PZDR
-
Simeone - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa