Remont silnika
• Strona 1 z 1
Remont silnika
Mam takie pytanie.
Czy ktoś z Was był kiedykolwiek zmuszony do zrobienia remontu silnika w NSR? Ile taka "przyjemność" może kosztować?
Czy ktoś z Was był kiedykolwiek zmuszony do zrobienia remontu silnika w NSR? Ile taka "przyjemność" może kosztować?
- SL4VE
- Świeżak
co masz na myśli remat silnika?? i w jakiej nsr, bo moj znajomy robil remat w NSR 80 czyli inaczej NS1 i mial do wymiany chłodnice(300zł),cylinder,tłok,swozen,głowica,pierscienie itd. 700zł plus robota itd. wyniosło go ponad 1000zł
>>Suzuki RG80<<
>>Motorynka Pony 301<<
>>Motorynka Pony 301<<
- -Dżepetto-
- Świeżak
Wątpie bo NSR'ek 125 jest więcej i można części sobie zgarnąć z jakiegoś rozbitka, remont to w 2 suwie wymiana uszczelek, tłoka, łożysk i czasami cylindra. Tłok i cylinder raczej się kupuje nowe to jak solidny oryginalny to myślę, że od 300zł, uszczelniacze z łożyskami to też razem myślę, że od 200zł. To razem 500zł są to oczywiście dane orientacyjne zależy co trzeba zrobić a to jest bardzo uzależnione od stylu jazdy kierowcy :] Kto nie piłuje ten pojeździ dłużej. Taki urok 2t.
- Sargil
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości