zatrzymany licznik w CBR 600
• Strona 1 z 1
zatrzymany licznik w CBR 600
Witam
Posiadam Honde cbr 600 F4 Moje maleństwo zostało ściągnięte jakis czas temu z Niemczech po kolizji. A mianowicie poprzedni właściciel miał czołówkę. Do wymiany była lapa, czasza i dla bezpieczeństwa lagi bo nie były idealne. Jesli chodzi o rame i reszte jak najbardziej ok..
Prowadzi siÄ™ prosto i chodzi cichutko..
Mój problem polega na tym ze na panelu nie wszystko mi dziaÅ‚a a mianowicie nie wyÅ›wietlajÄ… mi siÄ™ kierunki oraz przede wszystkim prÄ™dkość i licznik mam zatrzymany…
Powinnam znaleśc dobrego elektronika czy zaprowadzic do mechanika by mi to zrobił..? Bo chyba sama wymiana panelu nic nie da??
Z góry wielkie dzięki za pomoc
Posiadam Honde cbr 600 F4 Moje maleństwo zostało ściągnięte jakis czas temu z Niemczech po kolizji. A mianowicie poprzedni właściciel miał czołówkę. Do wymiany była lapa, czasza i dla bezpieczeństwa lagi bo nie były idealne. Jesli chodzi o rame i reszte jak najbardziej ok..

Powinnam znaleśc dobrego elektronika czy zaprowadzic do mechanika by mi to zrobił..? Bo chyba sama wymiana panelu nic nie da??
Z góry wielkie dzięki za pomoc
- Ewula_90
- Świeżak
nie wiem czy ci to pomoze ale u mnie jak licznik nie pokazywal predkosci to sie okazalo ze kabelek przy czujniku (na pokrywie przedniej zebatki) byl walniety. Ja bym obstawial na elektryke. Pewnie zapomnieli podlaczyc kilku kabelkow przy skladaniu go do kupy
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
kiedys tez chciałem kupic CBRke po dzwonie od przodu. i tez miał wszystko w rozsypce zegary były na sznurek przywiazane do półek
ale wszystko działało
wiec byc może jak kolega wyzej napisał cos nie jest podłączone albo gdzies cos jest uszkodzone. w serwisie motocyklowym na pewno dojdąco i jak

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości