PoBLEM Z TT R 600 POMOCY!!!!
• Strona 1 z 1
PoBLEM Z TT R 600 POMOCY!!!!
witam , mam problem z odpalaniem TTr-ki , jest taki problem , ze rano jak ją odpalilem wszystko ekstra chodzilo po okolo 10 minutach zgasilem . Po Południu , chcialem posmigac i niestety okazalo sie ze motocykla wogole nie mozna odpalic , choc kopalem go z 500 razy
. Jedyną rzeczą ktorą zaóważyłem i jest dziwna to gdy kopie moto to z gaznika pod spodem rórką wylewa się paliwo , jakie mogą być tego przyczyny i co mam robić ? Prąd jest bo jak kopie to zaswiecają sie kontrolki , :

- erni20
- Świeżak
- erni20
- Świeżak
to jest rurka pod gaznikiem , to chyba jest rurka przez ktora wycieka nadmiar paliwa , na to wychodzi ze ciagle jest nadmiar , a motor sie nie zalewa bo swieca jest sucha
- erni20
- Świeżak
1 wyjmij swiece. na pewno bedzie mokra. mógł sie zawiesic pływak a mógł sie po prostu zalać niemiłosiernie silnik
wykreć swiece na zakręconym kraniku kopnik kilka razu ( i wykręconej swiecy) wsadź swiece i spróbuj odpalic wtedy. jak nic nie da to na pewno do czyszczenia masz gaźniK

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości