Zobacz wątek - Serwis motocyklowy - Mielec Tarnów Rzeszów
NAS Analytics TAG

Serwis motocyklowy - Mielec Tarnów Rzeszów

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Serwis motocyklowy - Mielec Tarnów Rzeszów

Postprzez NewMarlonBrando » 28/3/2011, 19:45

Witam,

Czy któryś z forumowiczów miał okazję korzystać z niżej wymienionych serwisów:

1. Josiro Mielec
2. W&W w Tarnowie
3. Serwis Kawasaki w Tarnowie

(Wymienione serwisy są najbliżej mojego miejsca zamieszkania)

Macie jakieś opinie odnośnie tych serwisów czy warto udać się do nich i oddać w ich ręce motocykl do regulacji i innych czynności serwisowych.
Macie jakieś sprawdzone opinie o ewentulanie innych serwisach w tej części kraju? Będę wdzięczny za każdą rzeczową opinię.

Dzięki pamoz za odpowiedź!
Ostatnio edytowano 31/3/2011, 19:43 przez NewMarlonBrando, łącznie edytowano 1 raz
NewMarlonBrando
Świeżak

Postprzez pamoz » 29/3/2011, 09:49

Robiłem motor w serwisie Kawasaki.Nie powiem ci jednoznacznie czy werwis jest super ,czy nie.Robiony miałem szlif zaworów,wymianę uszczelniaczy zaworowych,regulacje zaworów.Części używane do serwisu wg.zapewnień są oryginalne(yamahy -u mnie) "nie bawią zię w zamienniki".Nie jeździłem jeszcze dużo ,ale wygląda ,że wszysko chodzi dobrze.Nie robi (na mnie przynajmniej) pozytywnego wrażenia młody zespół a zagadywanie o różne szczegóły to raczej odpowiedzi wymijające niż wyczerpujące .To tak na minus .W serwisie W&W nie robiłem co prawda nic ,ale byłem tam nowo kupionym (starym :lol: ) motorem żeby chłopaki zobaczyli co to warta.Przyjażnie zostałem obsłużony.Zespół też młody.Kolega serwisant(szef?) jak przyjechałem rzucił robotę i poszedł zobaczyć moje cudo.Generalnie miło.W sklepie kupowałem parę dupereli i ceny raczej przyjazne w każdy bądź razie wrażenia w tym zakresie pozytywne.
Pzdr.
biegacz
pamoz
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê