Zobacz wÄ…tek - Gsx-r gleba
NAS Analytics TAG

Gsx-r gleba

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Gsx-r gleba

Postprzez Bahu » 15/3/2011, 13:09

Dzisiaj zaliczyłem swoją pierwszą glebę.Na szczęście nie była poważna.Wpadłem w poślizg podczas hamowania na piachu który pokrył jezdnię po zimie.Urwany kierunkowskaz.Obita prawa ręka to nic wielkiego.Po podniesieniu motocykla na początku nie chciał zapalić.Pewnie go zalało.Ale po chwili i z tym wszystko wróciło do normy.Tylko podczas jazdy jest problem z obrotami.Potrafi ciężko się zbierać na jedynce jak i na wyższych biegach przy większych prędkościach.Czuć że rzuca troszkę motocyklem podczas ciśnięcia manetki.Motocykl dzień wcześniej chodził perfekcyjnie.A po tym upadku katastrofa.Czy ktoś może wiedzieć co może być tego przyczyną?Cylindry wszystkie palą.To sprawdziłem zaraz po powrocie do garażu.Wszystko wygląda ok.Jęli ktoś miałby jakieś pytania to niech pyta.Postaram się opisać dokładniej co i jak.Z góry dziękuję za pomoc.
Bahu
Świeżak

Postprzez Dr_Acula » 15/3/2011, 23:36

Może olej albo waha zalały filtr powietrza i przez to problemy z mieszanką? Ciężko się zbiera czyli jest mułowaty czy przerywa?
Rieju RRX 70
Dr_Acula
Świeżak

Postprzez Raczek_6 » 15/3/2011, 23:55

Rok, model ?
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
Raczek_6
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Bahu » 16/3/2011, 11:45

Co do przerywania i zbierania.To i jedno i drugie.Dokładnie to Suzuki GSX-R 600 srad corona 2000 rok.Zaraz po powrocie do garażu rozebrałem go aż do świec.Także filtr powietrza sprawdzony.I rzeczywiście był wilgotny.Ale nie jakoś bardzo.
Bahu
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości

na górê