GSX-F 600 89r przeróbka
• Strona 1 z 1
GSX-F 600 89r przeróbka
http://www.sporthoj.com/forum/showthread.php?t=97953
to chyba po norwesku ale jest tam niejaki "granath_" ten z avateram pitbula (buahahahahaha) który umieścił kilka fotek z przeróbki GSX-F 89r na coś w rodzaju naked (streetfighter) ... całkiem fajnie to wyszło ( str 8 )
to chyba po norwesku ale jest tam niejaki "granath_" ten z avateram pitbula (buahahahahaha) który umieścił kilka fotek z przeróbki GSX-F 89r na coś w rodzaju naked (streetfighter) ... całkiem fajnie to wyszło ( str 8 )
-
MIK - Świeżak
wszystko w kwestji gustu... ja np nigdy w życiu do GSX-F nie założył bym wydechu 4w1, jak dla mnie komicznie wyglada to moto z jedną rurą...
wogóle robienie streeta z GSX-F uważam za słaby pomysł... ale podoba mi sie bez owiewek i z inną lampą ... kiere bym zostawił oryginalną ...
wogóle robienie streeta z GSX-F uważam za słaby pomysł... ale podoba mi sie bez owiewek i z inną lampą ... kiere bym zostawił oryginalną ...
-
MIK - Świeżak
mik napisał(a):wszystko w kwestji gustu... ja np nigdy w życiu do GSX-F nie założył bym wydechu 4w1, jak dla mnie komicznie wyglada to moto z jedną rurą...
Komicznie komicznie,ja mam 4w1 i wszystkim sie podoba

-
mlody - VIP Ścigacz.pl
-
MIK - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa