prosze o pomoc
• Strona 1 z 1
prosze o pomoc
[b]witam
panowie mam problem kupiłem r6 2003 rocznuk super motorek !!!!!!!!!!!!!!
ale mam 1 problem przy dluzszym odpaleniu (na swoich obrotach) osiaga wysoka temperature wentylator sie nie zalacza i zapala sie przegrzanie silnika nie wiem co jest mozecie mi pomoc z ggóry dzieki
panowie mam problem kupiłem r6 2003 rocznuk super motorek !!!!!!!!!!!!!!
ale mam 1 problem przy dluzszym odpaleniu (na swoich obrotach) osiaga wysoka temperature wentylator sie nie zalacza i zapala sie przegrzanie silnika nie wiem co jest mozecie mi pomoc z ggóry dzieki
- zbylacz
- Świeżak
-
headhunters - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
1. niesprawny sam wentylator
2. Bezpiecznik spalony
3. Czujnik temperatury niesprawny
4. Jakiś przewód nie łączy (przerwany lub styki we wtyczce nie łączą)
5. ECU
Stawiłbym najprędzej na 2, 3 lub 4.
2. Bezpiecznik spalony
3. Czujnik temperatury niesprawny
4. Jakiś przewód nie łączy (przerwany lub styki we wtyczce nie łączą)
5. ECU
Stawiłbym najprędzej na 2, 3 lub 4.
SUZUKI RF 900 96'
-
marynarz1 - Świeżak
no to widać nie taki "super motrek!!!!!11111oneoneone" .....
Może być zapowtrzony układ chłodzenia, może być wywalony czujnik temperatury, może być walniety wentylator, może być uszkodzony komp. Jak nie umiesz sprawdzać tych rzeczy to nie odpalaj i poczekaj do wiosny i oddaj do mechaników do warsztatu
Może być zapowtrzony układ chłodzenia, może być wywalony czujnik temperatury, może być walniety wentylator, może być uszkodzony komp. Jak nie umiesz sprawdzać tych rzeczy to nie odpalaj i poczekaj do wiosny i oddaj do mechaników do warsztatu
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Niech odda teraz do mechanika bo na wiosnę to będą takie kolejki że pół sezonu będzie czekał.
Po za tym jak kupowałeś moto to nie sprawdziłeś czy się nie grzeje,czy przy kupnie wentylator chodził przecież to podstawowe rzeczy do sprawdzenia oprócz jazdy.Chyba że tak się zafascynowałeś moto że nie zwróciłeś uwagi na takie podstawowe rzeczy.
Po za tym jak kupowałeś moto to nie sprawdziłeś czy się nie grzeje,czy przy kupnie wentylator chodził przecież to podstawowe rzeczy do sprawdzenia oprócz jazdy.Chyba że tak się zafascynowałeś moto że nie zwróciłeś uwagi na takie podstawowe rzeczy.

CBR 600 F4I
35 lat.
6-sty sezon na 600.
-
mrówa - Świeżak
jutro jestem umowiony do mechanika mam jeszcze 1 pytanko wiecie moze jaka powinna byc prawidlowa odleglosc przedniego kola od owiewki w r6 2003 mozecie u siebie sprawdzic ????
mrowa to sa swiete słowa >>>>
Chyba że tak się zafascynowałeś moto że nie zwróciłeś uwagi na takie podstawowe rzeczy
mrowa to sa swiete słowa >>>>
Chyba że tak się zafascynowałeś moto że nie zwróciłeś uwagi na takie podstawowe rzeczy
- zbylacz
- Świeżak
mierzy się odległość osi przedniej od osi tylnej. Rozstaw osi masz dokładnie podany w serwisówce.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości