Rozrusznik nie kręci, co może być nie tak?
• Strona 1 z 1
Rozrusznik nie kręci, co może być nie tak?
Sytuacja wyglądała tak:
Był piątek 23.03.2007, godzina ok. 11:30. Zatrzymałem się na trasie Białystok-Warszawa w miejscowości Wyszków na chwilę by się ogrzać bo padał deszcz, zimnota i palce mi skostniały. Poruszałem się jakieś 5 minut i wsiadam spowrotem na motocykl. Alarm, kluczyk, zapłon - NIC! Skończyło się na lawecie do Warszawy i od tej pory moto stoi w garażu. Z Suzuki dostałem złączke do obejścia alarmu bo miałem podejrzenie, że alarm mi blokuje zapłon. Nic to nie dało. Co mogło się zepsuc?
Tak na marginesie, wiem że mi nikt nie odpisze, jak zwykle, ale już się przyzwyczaiłem. Mam nadzieje, że nie zadaje zbyt skomplikowanych pytań...
Był piątek 23.03.2007, godzina ok. 11:30. Zatrzymałem się na trasie Białystok-Warszawa w miejscowości Wyszków na chwilę by się ogrzać bo padał deszcz, zimnota i palce mi skostniały. Poruszałem się jakieś 5 minut i wsiadam spowrotem na motocykl. Alarm, kluczyk, zapłon - NIC! Skończyło się na lawecie do Warszawy i od tej pory moto stoi w garażu. Z Suzuki dostałem złączke do obejścia alarmu bo miałem podejrzenie, że alarm mi blokuje zapłon. Nic to nie dało. Co mogło się zepsuc?
Tak na marginesie, wiem że mi nikt nie odpisze, jak zwykle, ale już się przyzwyczaiłem. Mam nadzieje, że nie zadaje zbyt skomplikowanych pytań...
-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
Może spalił ci sie bezpiecznik, odpowiadający za rozrusznik (padał desz, może woda sie gdzieś dostała). Ja miałem to samo (w sumie to mam
). GdzieÅ› jest zwarcie i pali bezpicznik.

-
hanys - Świeżak
hefron napisał(a):Jutro odbieram![]()
![]()
![]()
![]()
Kup mi po drodze ślizgi do spodni suomy.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości