Rocznik przewodów płynu chłodniczego
• Strona 1 z 1
Rocznik przewodów płynu chłodniczego
Siema - tak na szybko - jak macie swoje przewody od chłodnicy (głównie te grubsze) to macie na nich DATE PRODUKCJI oprócz numerów części?? Bo nie mam z kim na razie porównać bo wiadomo zima... a coś chciałem sprawdzić czy moje podejrzenia mają rację bytu
Dawajcie info!

Dawajcie info!
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
nie pamietam w czym ale w czymś miałem wybitą date produkcji ;D
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
lutecki napisał(a):Ja jutro zobaczę u siebie. Tylko różni producenci mogą mieć różną praktykę. Powiedz o jaką markę Ci chodzi.
Zapewne o Suzuki

Przemo_rene chyba juz nie moze usiedziec grzecznie z raczkami na kolankach..... Tak jak ja zreszta

Ps dzieki Przemo za wskazowki ostatnio!!!
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
co do węzy ja u siebie mam wybite nazwe marki i model konkretnie węzyka :d daty z tego co pamietam nie mam akurat
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
hugo2003 napisał(a):Przemo_rene chyba juz nie moze usiedziec grzecznie z raczkami na kolankach..... Tak jak ja zreszta
No mnie całą zimę nosi

<a href="http://maclife.pl">serwis ipad iphone mac</a>
-
lutecki - Świeżak
Chodzi mi o oznaczenia na wężach suzuki ale mogą być także inne marki. Najlepiej jakbyście porównali 2 rzeczy - to co macie napisane na wężu z tym jaki ma numer taki wąż w fiszkach np na stronie mrcycles.com
Chodzi mi po prostu o to, że na każdym wężu który ma coś wybite u mnie w TLR na sobie mam końcówkę 03 poprzedzoną przerwą od innych numerków... 03 to ostatni rocznik produkcji TLR a wiem, ze facet w 2007 roku robił przekładkę silnika do mejgo moto tylko nie wie mówił na jaki rocznik..numery silnika mam zeszlifowane bo debil starej szkoły był gdy jeszcze były wbijane do dowodu i żeby nie było że się nie zgadza to zeszlifował... Na pewno nie jest to rocznik 98 bo mam inne sprzęgło niż w tym roczniku-nowsze. Może być 99 czyli z roku z jakiego cały motocykl pochodzi ale może też być z lat późniejszych...chce po prostu dojść do tego z którego roku mam piec
Bo może być, że z 2003 

Chodzi mi po prostu o to, że na każdym wężu który ma coś wybite u mnie w TLR na sobie mam końcówkę 03 poprzedzoną przerwą od innych numerków... 03 to ostatni rocznik produkcji TLR a wiem, ze facet w 2007 roku robił przekładkę silnika do mejgo moto tylko nie wie mówił na jaki rocznik..numery silnika mam zeszlifowane bo debil starej szkoły był gdy jeszcze były wbijane do dowodu i żeby nie było że się nie zgadza to zeszlifował... Na pewno nie jest to rocznik 98 bo mam inne sprzęgło niż w tym roczniku-nowsze. Może być 99 czyli z roku z jakiego cały motocykl pochodzi ale może też być z lat późniejszych...chce po prostu dojść do tego z którego roku mam piec

-
Przemo_rene,myślisz że po dacie/numerach na wężykach dojdziesz z którego rocznika jest piec?
Akurat tymi wężami bym się nie sugerował,a raczej jakąś zmianą/modyfikacją konstrukcyjną na przełomie lat produkcji!
Mam kolesia,który również ujeżdża taką bestię,ale nie pamiętam z którego roku?W przyszłym tygodniu zobaczę się z nim,to podpytam to i owo....,może będzie znał odpowiedź na Twoje pytanie.
Pozdro
Akurat tymi wężami bym się nie sugerował,a raczej jakąś zmianą/modyfikacją konstrukcyjną na przełomie lat produkcji!
Mam kolesia,który również ujeżdża taką bestię,ale nie pamiętam z którego roku?W przyszłym tygodniu zobaczę się z nim,to podpytam to i owo....,może będzie znał odpowiedź na Twoje pytanie.
Pozdro
-O Rh-
-
mikelangelo - Świeżak
myślisz, że nie sprawdziłem różnic w zmianach konstrukcyjnych czy kosmetycznych silników? Mało mnie znasz
NICZYM sie nie różnią poza zmianami kosza sprzęgła między latami 98-99 i dodatkową osłonką na wysprzęglik w roczniku 2003 ale to osprzęt a nie silnik. Poza tym TYLKO malowania. I co teraz? 

-
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości