Blokada r1
• Strona 1 z 1
Blokada r1
Czy jest możliwość założenia blokad do yamahy r1 lub innego motocyklu sportowego (1000ccm) aby zmniejszyc moc (odjąć konie mechaniczne) i rowniez ograniczyć prędkość? Fascynuje mnie odpowiedź na to pytanie (tak lub nie) a nie stwierdzenie "kup mniejsza pojemność"
-
timciohamcio - Świeżak
Tak
wystarczy jakas mega okrojona mapa zapłonu ze bdzie sie krecił do tych 5k RMP a nie 13 czy ile ona tam ma
Na jakims forum czytalem ze kolez do power commandera wgral jakąś mape inną i miał mniej mocy,
ale nie wiem ile w tym prawdy to nie wiem
A z drugiej strony to po co r1 czy inne liter jak chcesz go ograniczać,
po za tym litry sa cierzkie i trudno je ogarnąc jak sie nie jeździło na niczym wikszym
wystarczy jakas mega okrojona mapa zapłonu ze bdzie sie krecił do tych 5k RMP a nie 13 czy ile ona tam ma
Na jakims forum czytalem ze kolez do power commandera wgral jakąś mape inną i miał mniej mocy,
ale nie wiem ile w tym prawdy to nie wiem
A z drugiej strony to po co r1 czy inne liter jak chcesz go ograniczać,
po za tym litry sa cierzkie i trudno je ogarnąc jak sie nie jeździło na niczym wikszym
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
Ktory rocznik nie powiedizales? Mozesz zalaozyc Restriction Kit... Prae stowek to kosztuje. 300funtow nawt ;>. Zalezy czy masz na ECU czy w gaziorze.
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Ciekawe... Przesiadasz się ze skutera na R1? Dobry wybór
R1 na pewno będzie strzelać z tłumiku i nie będziesz się musiał martwić że słitsixteen koleżanki na Ciebie nie polecą
A poza tematem to czemu ku*wa założyłeś aż trzy tematy? Nudzi Ci sie już na forum i chcesz dostać bana?

R1 na pewno będzie strzelać z tłumiku i nie będziesz się musiał martwić że słitsixteen koleżanki na Ciebie nie polecą

A poza tematem to czemu ku*wa założyłeś aż trzy tematy? Nudzi Ci sie już na forum i chcesz dostać bana?
-
Arturo925 - Stały bywalec
A co ty myślisz że ja po****? Weź mi tu nie wyjeżdżaj z takimi tekstami bo juz usunąłen. Specjalnie tyle nie dodalem. I mój skuter, moje r1 i moja sprawa co ja zrobię. Zakładam temat żeby się poradzić a nie się pochwalić.
-
timciohamcio - Świeżak
rocznik 98Seba_ER5 napisał(a):Ktory rocznik nie powiedizales? Mozesz zalaozyc Restriction Kit... Prae stowek to kosztuje. 300funtow nawt ;>. Zalezy czy masz na ECU czy w gaziorze.

-
timciohamcio - Świeżak
To źle myślisz. Nie jesteś widocznie od myślenia. Chcesz pogadać to napisz na prv i nie spamujmy forum takim czymś. Z mojej strony tyle
-
timciohamcio - Świeżak
Tak jak pisalem 300funtow. Mozna szukac na ebay angielskim w chwili obecnej nie ma .
Do mojego moto jest przykladowo 9,99 funta-20funtow kup teraz uzywka. Do R1 nie widze ;/. Ja moze kupie
bo wqrtce wprowadza kategorie A2 i moze to byc atut przy przyszlej sprzedazy
.
Zadaj pytanie tutaj.
Powiem szczerze teraz wchodzi A2 i moze sie to zaczac byc popularne w POLSCE.
przykladowo do mojego mot niby
do FZ6 juz na ECU:
http://cgi.ebay.co.uk/2003-KAWASAKI-ZX6 ... 7318028537
Do mojego moto jest przykladowo 9,99 funta-20funtow kup teraz uzywka. Do R1 nie widze ;/. Ja moze kupie

Zadaj pytanie tutaj.
Powiem szczerze teraz wchodzi A2 i moze sie to zaczac byc popularne w POLSCE.
przykladowo do mojego mot niby

http://cgi.ebay.co.uk/2003-KAWASAKI-ZX6 ... 7318028537
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
-
timciohamcio - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa