CBR F2 DZIWNE BRZMIENIE NA NISKICH OBROTACH
• Strona 1 z 1
CBR F2 DZIWNE BRZMIENIE NA NISKICH OBROTACH
Witam mam taki problem wydaje mi sie ze moja CBR dziwnie brzmi na obrotach do ok 6tys bardziej jak chopper niz pszczółka lecz czym wyzsze obroty tym glos jej jest taki jaki chyba powinien byc. Moze to byc przestawiony rozrząd o ząbek? Z góry dziekuje za odpowiedź
-
lukaszy - Świeżak
odpala wez wiekszego problemu na zimnym na cieplym na dotyk. Moc wydaje mi sie że w miare jak powinna byc plynnie przyspiesza nic sie nie dzieje. A co do dzwieku taki bardzo jak by to opisac basowy taki gruby dzwiek nie podobny do motocyklowego
-
lukaszy - Świeżak
a na wysokich obrotach dźwięk się nie zmienił? może coś w tłumiku się oberwało, radze odkręcić końcówke i sprawdził czy nie ma nic luźnego, choć w zasadzie to chyba mało prawdopodobna przyczyna, może być też tak że np dostaje gdzieś 'lewe' powietrze, albo z filtrem coś się stało i to zmieniło głos.
Wywrotka to nie wstyd, ważne żeby wstać i dalej gnać!
-
Dikey - Świeżak
Dziekuje za zainteresowanie postaram sie w najbliższych dniach przełożyć go (pracuje do 19) napisze jak zmienię a co do nagrania to jak nagram aparatem to ta jakość dźwieku będzie średnia ale moge to zrobić. A planuje oddać na zawory to przy okazji zerkną w rozrząd. Pozdrawiam
-
lukaszy - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości