Jakie najlepsze klocki ?
• Strona 1 z 1
Jakie najlepsze klocki ?
Witam koledzy !!
Posiadam Horneta 600 z 2005r. Musze wymienić klocki i tu pojawia się pytanie do was . Jaka firma jest najlepsza chciałbym kupić klocki najlepszej jakości dlatego zwracam się do was o pomoc . Bardzo proszę jak jest możliwość o linki
Pozdrawiam
Wiktor
Posiadam Horneta 600 z 2005r. Musze wymienić klocki i tu pojawia się pytanie do was . Jaka firma jest najlepsza chciałbym kupić klocki najlepszej jakości dlatego zwracam się do was o pomoc . Bardzo proszę jak jest możliwość o linki

Pozdrawiam
Wiktor
Yamaha YZ 125 , Ducati 848 ;d
- wiktorgre
- Świeżak
Oryginalnie montowane sa nissiny, ktore na naszym rynku niestety sa ciezko dostepne. Nie kupuj pod zadnym pozorem klockow sportowych.
Do lepszych firm zaliczaja sie klocki SBS oraz Carbon Lorraine. Nieco tansze klocki to EBC oraz Ferodo. Seria HH czy Platinium z tych klockow zupelnie wystarcza do codziennej szosowej jazdy.
Do lepszych firm zaliczaja sie klocki SBS oraz Carbon Lorraine. Nieco tansze klocki to EBC oraz Ferodo. Seria HH czy Platinium z tych klockow zupelnie wystarcza do codziennej szosowej jazdy.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Ja polecam klocki firmy brembo (czerwone) , wcześniej miałem ferodo i jest naprawdę wielka różnica w hamowaniu.
Brembo od niedawna są dostępne w IM.
Brembo od niedawna są dostępne w IM.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Ja szukam do YZF 750 EBC HH ale cos ciezko.. No i drogie..
Jakas alternatywa?
Z przodu sÄ… zaciski 6-tloczkowe wiec napewno przez to klocki tansze nie beda ;/ Nie wiem jakie mam teraz zalozone ale strasza lipa.
Jakas alternatywa?
Z przodu sÄ… zaciski 6-tloczkowe wiec napewno przez to klocki tansze nie beda ;/ Nie wiem jakie mam teraz zalozone ale strasza lipa.
Yamaha YZF 750+LVSBK
-
Sonix - Świeżak
FERRODo ST zobacz i patrz bo w niektorych sklepach cena moze sie roznic nawet o 40zlł. CO daje 80 dych na dwie tarcze.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Najtańsze EBC HH znalazłem za 119zł za komplet na 1 tarcze..
Seba_ER5 klocek na 3 tloczki chyba taniej nie znajde.. no chyba ze wezme zwykle EBC, ale to tylko 20zl roznicy.. Jeden sklp wycenil mi Lukasy po 179zł koszmar
Co do ferdo hmm - nie za duzo osob na nie narzeka?

Seba_ER5 klocek na 3 tloczki chyba taniej nie znajde.. no chyba ze wezme zwykle EBC, ale to tylko 20zl roznicy.. Jeden sklp wycenil mi Lukasy po 179zł koszmar

Co do ferdo hmm - nie za duzo osob na nie narzeka?

Yamaha YZF 750+LVSBK
-
Sonix - Świeżak
Ja kupiłem SBS sinterowe i nie narzekam za dwie pary na przód dałem 214 zł po 107zł para. Wcześniej jeździłem na Ferodo i są trochę gorsze, ale minimialnie do normalnej turystycznej jazdy wystarczą.
BANDIT N600 '97
-
sonthin - Świeżak
Sonix jak chcesz to ja Ci moge zmotac Lucasy, ferodo albo Brembo po jakieÅ› dobrej cenie.
Ferodo u mnie trochę zniszyły tarczę, klocki są zbyt twarde, pare razy wydawały taki odgłos jakby się już skończyły
Ferodo u mnie trochę zniszyły tarczę, klocki są zbyt twarde, pare razy wydawały taki odgłos jakby się już skończyły
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości