uszczelniacze na lagi
• Strona 1 z 1
uszczelniacze na lagi
mam yamahe dt 50 i ostatnio zauważyłem że olej mi kapie uszczelniacze są nieszczelne i jak sprawdzić ile mam oleju w lagach?
bo nie chce isc zatrzeć
chce jeszcze pojezdzic bo uszczelniacze dopiero bede miał za tydzien
bo nie chce isc zatrzeć
chce jeszcze pojezdzic bo uszczelniacze dopiero bede miał za tydzien
- RoberK11
- Świeżak
pomożecie?? Pomożemy!
Bardziej to się obawiaj by Ci tarczy nie zalało olejem bo klocki bedziesz miał do wyrzucenia. Możesz jeździć trochę jak Ci cieknie (tak tydzień, czasem miesiąc - zależy ile jeździsz) ale nie długo, nie wyczynowo i nie w terenie. Zatrzeć szybko nie zatrzesz lag. Ile oleju wchodzi do lagi to sobie poszukaj sam w serwisówce swojego moto.
Bardziej to się obawiaj by Ci tarczy nie zalało olejem bo klocki bedziesz miał do wyrzucenia. Możesz jeździć trochę jak Ci cieknie (tak tydzień, czasem miesiąc - zależy ile jeździsz) ale nie długo, nie wyczynowo i nie w terenie. Zatrzeć szybko nie zatrzesz lag. Ile oleju wchodzi do lagi to sobie poszukaj sam w serwisówce swojego moto.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
ale z kad mam wiedziec ile tego oleju tam jeszcze jest i co sie dzieje jak lag jest zatarty?
i mam jeszcze jedno pytanie juz ostatnie mam yamahe z 1999r szukalem linki do gazu i te uszczelniacze nigdzie nie moge znalesc w internecie a w salonie mam czekac tydzien. znajde je gdzies w innych sklepach z czesciami do motorów jak tak to jakie mam kupic, linke i uszczelniacze wymiary sa potrzebne ale nie wiem jakie one sa
i mam jeszcze jedno pytanie juz ostatnie mam yamahe z 1999r szukalem linki do gazu i te uszczelniacze nigdzie nie moge znalesc w internecie a w salonie mam czekac tydzien. znajde je gdzies w innych sklepach z czesciami do motorów jak tak to jakie mam kupic, linke i uszczelniacze wymiary sa potrzebne ale nie wiem jakie one sa
- RoberK11
- Świeżak

a skąd my to mamy wiedzieć? Z pamięci? Szukasz serwisówki w internecie do swojego moto i tam wyczytujesz i NIE nie ma serwisówek po polsku. Są tylko po angielsku lub niemiecku oraz japońsku (wersja hard do ogarnięcia)
larsson.pl ich nie ma czyli bedziesz miał ciężko w zwykłych sklepach z częściami. Czyli zamawiasz u dealera i przysyła ci. Jednakże sądząc po obyciu Twoim z mechaniką odradzam grzebania przy tym samemu. Wstaw motocykl do warsztatu na to i zapomnij o sprawie.
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości