Zawieszenie w vfr750
• Strona 1 z 1
Zawieszenie w vfr750
Witam, po pierwsze moim nowym nabytkiem będzie vfr750- nie wiem czy to dobry wybór?;) i mam pytanko czy ktoś wie, czy przednie zawieszenie w takiej hondzie ma regulację twardości??
-
nightracer - Świeżak
cycu_rsko napisał(a):Masz zaworki takie jak przy kolach w ktore mozesz podpompowac powietrza i utwardzic zawieche, chcoiaz pewien nie jestem ale moja vfr takie cos chyba miala.
Zgadza sie, jest takie ustrojstwo.
A HONDE w 100% mogę polecić, chcociaż jeżdze tym starszym modelem bo rc24 to wcale tego wieku nie czuć i nie jednemu młodszemu przecinakowi da rade. zapraszam na vfr-oc.pl
Pozdrawiam.
- Alkad
- Świeżak
A czy poza zaworkami do pompowania można coś zrobić żeby nie dobijało przodem przy ostrym hamowaniu jadąc we dwoje?
-
nightracer - Świeżak
RC24 czyli 88r, wczoraj podpompowałem obydwa golenie i jest lepiej;) bo dotychczas tylko jeden i było nieciekawie.
-
nightracer - Świeżak
Olej 20W oraz sprawdzenie długości sprężyn wg. manuala - jeśli limit jest osiągnięty sprężyny do wymiany.
P.S. W manualu też jest opisane max. dopuszczalne ciśnienie w zawieszeniu - to ile można napompować.
P.S. W manualu też jest opisane max. dopuszczalne ciśnienie w zawieszeniu - to ile można napompować.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Wiem narazie tyle że moge od góry pompować dwa golenie, a czy jeszcze jest jakaś regulacja to nie wiem.
Czy inne vfr-ki też mają taką gwiżdzaco-świszczącą pracę silnika?? bo trochę to irytujące muszę przyznać..
Czy inne vfr-ki też mają taką gwiżdzaco-świszczącą pracę silnika?? bo trochę to irytujące muszę przyznać..
-
nightracer - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości