[Suzuki RF 600 R] Problemy z
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Uprzedzając ostrzeżenie pytam... O co ci człowieku chodzi?? Boguś chłopaki wypowiedzieli swoje zdanie...
Idiotyzmem jest zakładanie za dużej opony do moto... Założyłbyś opony od ciągnika do auta?? No czemu nie!! Przeciesz twoje auto wyglądało by jak terenowe!! No widzisz... Szeroki lak nie ma za zadanie ładnie wyglądać (choć wygląda super) a utrzymywać przyczepność przy małych kontach nachylenia... Ale producent musi fabrycznie przystosować moto do takich opon
Idiotyzmem jest zakładanie za dużej opony do moto... Założyłbyś opony od ciągnika do auta?? No czemu nie!! Przeciesz twoje auto wyglądało by jak terenowe!! No widzisz... Szeroki lak nie ma za zadanie ładnie wyglądać (choć wygląda super) a utrzymywać przyczepność przy małych kontach nachylenia... Ale producent musi fabrycznie przystosować moto do takich opon
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
Boguś napisał(a):Przemo_rene napisał(a):Boguś napisał(a):mam pytanie posiadam suzuki rf i czy wejdzie mi na tył opona 180cm??
a poprzedni post 2 lata temu....
jednak podepnę się pod Evila "rzygowina" bo ani to zwrotne, ani przyspiesza, ani wygodne, ani tanie w częściach, ani mało awaryjne, ani z charakterem...
koleś pirdo**** lisz mi tu farmazony zadałem pytanie myślałem że ktos konkretnie odpowie na to pytanie wiec dziwie sie jezeli nie potrafisz odpowiedziec mi konkretnie to po co srasz pierdoły?????? jezeli lubisz jechać po kimś to prosze bardzo......
A co potrzebujesz być wyjechany w odbyt?

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Ja wam powiem tak. mam rf od roku. po mieście potrafi spalić bardzo dużo, szczególnie jak jak ktoś ma ciężka rękę i nie wyregulowany motor. na trasie na 200km ze średnia prędkością 120km/h spalił 11 litrów(z pasażerem)
hamuje świetnie silnikiem klocki przód tez dają rade
co do opony to profil 160/70 w zupełności wystarczy
jedyne co mogę zarzucić to ze silnik głośno chodzi. coś mi tam puka i nie możemy dojść co :/ czy to ten sprzęt tak ma czy porostu czas zajrzeć do skrzyni
rf możne i swoje wazy ale jest strasznie niskim motorem także nawet dziewczyna o wzroście 168 cm powinna sobie poradzić z tym motocyklem.
prowadzi się fajnie, elegancko się trzyma i wchodzi w zakręty. jedyne co to ciężko hamuje z pasażerem ale to zrozumiałe. co do skrzyni na obrotach ładnie biegi wchodzą ale jak się chce wolno jeździć to taki niemrawe są te kliknięcia :/
ogólnie motorek fajny, można się w nim zakochać lub go znienawidzić. mi służy dobrze i mam nadzieje ze tak zostanie. ale fakt 98 koni to trochę mało ale jak na te nasze piękne polskie dziury w zupełności wystarczy
Pozdro
hamuje świetnie silnikiem klocki przód tez dają rade

jedyne co mogę zarzucić to ze silnik głośno chodzi. coś mi tam puka i nie możemy dojść co :/ czy to ten sprzęt tak ma czy porostu czas zajrzeć do skrzyni

rf możne i swoje wazy ale jest strasznie niskim motorem także nawet dziewczyna o wzroście 168 cm powinna sobie poradzić z tym motocyklem.
prowadzi się fajnie, elegancko się trzyma i wchodzi w zakręty. jedyne co to ciężko hamuje z pasażerem ale to zrozumiałe. co do skrzyni na obrotach ładnie biegi wchodzą ale jak się chce wolno jeździć to taki niemrawe są te kliknięcia :/
ogólnie motorek fajny, można się w nim zakochać lub go znienawidzić. mi służy dobrze i mam nadzieje ze tak zostanie. ale fakt 98 koni to trochę mało ale jak na te nasze piękne polskie dziury w zupełności wystarczy
Pozdro
- jawor88pl
- Świeżak
Spoko ale pewnie mało kogo to już interesi
Temat sprzed 5 m-cy

Temat sprzed 5 m-cy
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
Spoko ale pewnie mało kogo to już interesi Very Happy
Temat sprzed 5 m-cy
To juz qrde nie czaje jakby utworzył nowy temat to by było też źle. Powiem tak wypowidziało się kilka osób co motor posiadało jeździło i ma swoją skromną opinie. Reszte razem z moim postem powinno sie wywalic bo robi sie bajzel.
Mi RF osobiscie

-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Ja nie powiedziałem że źle zrobił tylko, że prawdopodobnie każdy zaciekawiony tym tematem 5m-cy temu już takową ciekawość stracił 

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
właśnie bardzo dobrze, że są ludzie, którzy odgrzewają kotlety, coraz to więcej opinii, dla mnie akurat dobrze, bo kupiłem RF'ke i chciałem sobie poczytać opinie...
- racesupport
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości