demontaż i polerka kolektorów w VFR 800 VTEC
• Strona 1 z 1
demontaż i polerka kolektorów w VFR 800 VTEC
Panowie, poradźcie. Dziś mam zamiar wykręcić wydechy z mojej VFRki (2008r) - obadałem już temat i widzę, że da się zdjąć to w miarę bezproblemowo, mimo że są cztery cylindry, a silnik jak wiadomo w układzie FAŁ
Chciałem zapytać, czy robić masakrę wiertarką i szczotką drucianą, bo wydechy mam w tej chwili przyrdzewniałe, zdeka mnie to irytuje. Może ktoś z Was przerabiał temat i podrzuci jakiś sposób, żeby nie bujać się znów z rdzą za 2 tygodnie?
Jedno wiem na pewno - nie ma sensu stosować preparatów takich jak Brunox, bo spalają się i zostaje czarny nalot na kominach.
Krzysiek.

Chciałem zapytać, czy robić masakrę wiertarką i szczotką drucianą, bo wydechy mam w tej chwili przyrdzewniałe, zdeka mnie to irytuje. Może ktoś z Was przerabiał temat i podrzuci jakiś sposób, żeby nie bujać się znów z rdzą za 2 tygodnie?
Jedno wiem na pewno - nie ma sensu stosować preparatów takich jak Brunox, bo spalają się i zostaje czarny nalot na kominach.
Krzysiek.
Suzuki GSR 600 K6 | | www.qualitypc.pl - Komputery Łódź | | www.luteklan.pl - Internet Lutomiersk
-
lu73k - Świeżak
motowydech.eu i polerka mechaniczna, VFR powinna mieć ładne świecące kolektory.
Żadna szczotka druciana.
Może w Twojej okolicy jest podobna firma zajmująca się spawaniem wydechów w motocyklach i polerowaniem ich.
Żadna szczotka druciana.
Może w Twojej okolicy jest podobna firma zajmująca się spawaniem wydechów w motocyklach i polerowaniem ich.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa