skrzywienie czy norma?
• Strona 1 z 1
skrzywienie czy norma?
Czy to jest normalne czy może mam się udać do lekarza?
1.Zanim uruchomię jakikolwiek sprzęt AGD czytam instrukcję obsługi;
2.Gdy jadę na oględziny motocykla zawsze mam ze sobą serwisówkę do danego modelu.
3.Zanim rozbiorÄ™ cokolwiek w moto czy w aucie czytam instrukcjÄ™.
4.Moje motocykle zawsze miały po 10-15lat , kupione i eksploatowane zgodnie z wytycznymi producenta,żaden nie zawiódł.
5.Korzystajcie z linków do darmowych książek a wszystkim nam będzie lżej.
Wy będziecie mieli satysfakcje ze się udało usprawnić sprzęta,MY że nie musimy odpowiadać na pytania typu :
- jak sprawdzić poziom oleju;
- jak podnieść obroty biegu jałowego;
- jak sprawdzić/napiąć łańcuch napędowy
1.Zanim uruchomię jakikolwiek sprzęt AGD czytam instrukcję obsługi;
2.Gdy jadę na oględziny motocykla zawsze mam ze sobą serwisówkę do danego modelu.
3.Zanim rozbiorÄ™ cokolwiek w moto czy w aucie czytam instrukcjÄ™.
4.Moje motocykle zawsze miały po 10-15lat , kupione i eksploatowane zgodnie z wytycznymi producenta,żaden nie zawiódł.
5.Korzystajcie z linków do darmowych książek a wszystkim nam będzie lżej.
Wy będziecie mieli satysfakcje ze się udało usprawnić sprzęta,MY że nie musimy odpowiadać na pytania typu :
- jak sprawdzić poziom oleju;
- jak podnieść obroty biegu jałowego;
- jak sprawdzić/napiąć łańcuch napędowy
- hENY
- Świeżak
W takim razie muszę iść do lekarza
Zawsze czytam instrukcjÄ™ !
A większość własnych motocykli w miarę możliwości naprawiałem sam bez instrukcji, czasami lenistwo brało górę i oddawałem do serwisu.
Jest kilka takich motocykli w których nawet czytanie instrukcji nie pomaga - jest tak napisana że szkoda gadać.

Zawsze czytam instrukcjÄ™ !
A większość własnych motocykli w miarę możliwości naprawiałem sam bez instrukcji, czasami lenistwo brało górę i oddawałem do serwisu.
Jest kilka takich motocykli w których nawet czytanie instrukcji nie pomaga - jest tak napisana że szkoda gadać.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość