opona,wazne
• Strona 1 z 1
opona,wazne
czy ktos jezdzil na wulkanizowanej oponie? bo kupilem prawie nowa opone z tamtego roku miekka i swiezutka jeszcze ma kolce na bokach 160/60/17 ale byla dziurawa siedzial w niej gruby gwozdz , oddalem ja do wulkanizacji i w tym miejscu jest teraz nadlana guma (dosyc gubo) wiem ,ze bede musial kolo wywazyc ale najwazniejsze dla mnie jest czy ta opona bedzie bezpieczna przy wiekszej predkosci ,czy sie nie rosypie i czy nie becie bicia ,co z tym idzie tez stabilnosc jazdy ,pozdrawiam
- Ciacho
- Świeżak
Gdzieś...nie pamiętam gdzie, czytałem że to naprawianie opony jest dopuszczalne w tylko jednym przypadku-jesli użytkownik/naprawiający musi jakoś dojechać do celu a potem w możliwie najkrótszym terminie zakupuje i wymienia oponę na nową...właściwie to tego typu wydumki zawsze służą temu samemu-krótkotrwałej naprawie w celu możliwości dojechania z punktu A do punktu B-nie powinny służyć jako coś co z powodzeniem zastepuje w pełni sprawny sprzęt...
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
A myślisz że czemu ktoś zdjął z koła i sprzedał taką świetną, nową i miękką opnę?
Bo byÅ‚a do d… .
Poza tym to nie koniecznie da się dobrze wyważyć koło z taką gumą, tym bardziej jeżeli jest sporo nadlane.
Bo byÅ‚a do d… .
Poza tym to nie koniecznie da się dobrze wyważyć koło z taką gumą, tym bardziej jeżeli jest sporo nadlane.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
no wiadomo, ze nie latana opona jest pewniejsza.
powiem wam, ze przy mojej cbr f4 na koniec sezonu zmienialem tylna gume i jak zdjalem stara to dopiero zobaczylem ze byla wulkanizowana! Jezdzilem na niej szybko, w ostre zakrety wchodzilem, na jednym latalem i nic. Wydaje mi sie ze jak jest dobrze załatana to nie ma problemu z jazda, no ale to zawsze opona łatana...
powiem wam, ze przy mojej cbr f4 na koniec sezonu zmienialem tylna gume i jak zdjalem stara to dopiero zobaczylem ze byla wulkanizowana! Jezdzilem na niej szybko, w ostre zakrety wchodzilem, na jednym latalem i nic. Wydaje mi sie ze jak jest dobrze załatana to nie ma problemu z jazda, no ale to zawsze opona łatana...
..::KaRoOooLyN RuLeZz::..
-
emce - Świeżak
ale stratny i tak za bardzo nie będziesz, bo ktoś napewno ją od Ciebie kupi... do palenia gumy wystarczy 

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
-
R1 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości