[BMW R1100] Części BMW.
• Strona 1 z 1
[BMW R1100] Części BMW.
Nie wiem czy to odpowiedni dział więc w razie wątpliwości przepraszam i proszę o przeniesienie.
Od kilku dni bezskutecznie szukam włącznika świateł awaryjnych do motocykla BMW serii R 1100. Może ktoś z Was wie o firmie która zajmuje się częściami do BMW (najbardziej interesują mnie części z rozbiórek ponieważ ceny w sklepach są brane z kosmosu).
Jeśli ktoś wie o zamiennikach (na jakimś forum czytałem że idealnie pasuje przełącznik od samochodu ale niestety nie wiem o jaką markę i typ chodzi) to również będę bardzo wdzięczny.
Od kilku dni bezskutecznie szukam włącznika świateł awaryjnych do motocykla BMW serii R 1100. Może ktoś z Was wie o firmie która zajmuje się częściami do BMW (najbardziej interesują mnie części z rozbiórek ponieważ ceny w sklepach są brane z kosmosu).
Jeśli ktoś wie o zamiennikach (na jakimś forum czytałem że idealnie pasuje przełącznik od samochodu ale niestety nie wiem o jaką markę i typ chodzi) to również będę bardzo wdzięczny.
- Linde
- Świeżak
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Raczek_6 napisał(a):http://www.boxer-parts.eu/
allegro.pl / motoryzacja / części motocyklowe ...
Za kogo ty mnie masz

- Linde
- Świeżak
Raczek_6 napisał(a):Jest jakiś pan z Poznania który ma sporo części do BMW i tylko BMW, nowe (1/2 ceny ASO) i używane.
Najlepiej poszukaj forum BMW i giełdy części.
Problem w tym że żadnego forum BMW nie znam. To na BOXER MOTO jest zablokowane. Z tego co słyszałem od innych motocyklistów (podkreślam jest to wiedza zasłyszana i nie twierdzę że tak faktycznie jest) ludzie jeżdżący BMW mają się za lepszych i tworzą podgrupę motocyklistów. Ich fora wymagają loginów i są płatne (wiem że to brzmi jak opis masonerii ale wszystko wskazuje na to że tak jest bo nic konkretnego nie mogę znaleźć a przecież tych motocykli w Polsce nie jest mało).
- Linde
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości