sportowy tlumik
• Strona 1 z 1
sportowy tlumik
witam. posiadam yamahe r6 z 00 roku. co sadzicie o tlumikach sportowych z allegro w cenie okolo 300 zl. sa produkowanie w polsce gdzie kolo olsztyna. tu jedna z takich aukcji http://moto.allegro.pl/item937527044_tl ... ratis.html
chodzi mi o to aby moj moto troche glosniej chodzil a nie o osiagi. pozdrawiam
chodzi mi o to aby moj moto troche glosniej chodzil a nie o osiagi. pozdrawiam
- bombel6622
- Świeżak
będzie głośniej i basowej bo to przelot. Ja bym dodatkowo na Twoim miejscu poszukał takiego z DB-KILLEREM w podobniej cenie na allegro to będziesz mógł zawsze go wyciszyć jakbyś chciał polatać cicho lub w dłuższą trasę.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Nie chcę wszystkich producentów wrzuca do jednego wora, ale robiłem ostatnio z bratem przeróbkę identycznych 2 szt. Celem było skrócenie o 7 cm i trzeba było całość roznitować i rozebrać na czynniki, poza tym jeden się grzał mocniej. Po oględzinach mogę stwierdzić bardzo niestaranne wykonanie, w jednym mniej wygłuszenia i się grzał, wygłuszenie w obu w celach montażowych zapewne owinięte było taśmą klejącą bezbarwną !!! I wiadomo już dlaczego śmierdziały po zamontowaniu !!! Z zewnątrz jeszcze nawet estetycznie wykonane i ładnie wypolerowane ale środek to czysta prowizorka i widać to po zajrzeniu przez wylot, niedokładnie spasowana rura ażurowa z końcówką. Również polecam coś z db killerem, przy tych również nie było, a czasem się przydają.
- Marian_r6
- Świeżak
Poszukaj coś od Remusa mają bardzo fajne brzmienie podam ci np. taką aukcje http://moto.allegro.pl/item957396570_re ... bonus.html żeby nie było to nie jest moje konto na allegro 

- sanjuro20
- Świeżak
Poprawiałem już takiego Remusa tylko że mój był w karbonie,skracałem go i zakładałem swój przelot o większej średnicy .W orginale był dla właściela za cichy i bez Db-Killera.Komin był zamontowany do CBR 929.Ponoć na koniec wyszło lepiej niż się spodziewał.
EdHaust-"Nie liczy się ilość a jakość decybeli" 506436737
-
edzio - Świeżak
Przemo_rene napisał(a):będzie głośniej i basowej bo to przelot. Ja bym dodatkowo na Twoim miejscu poszukał takiego z DB-KILLEREM w podobniej cenie na allegro to będziesz mógł zawsze go wyciszyć jakbyś chciał polatać cicho lub w dłuższą trasę.
Napisz do tego kolesia z allegro jakąś wiadomość z pytaniem bo do tłumika dedykowanego cbr 929 954 dorabia za 20-30zł DB Killer'y więc i do tego pewnie zrobi...
Jak już kupować tańszy niemarkowy produkt to lepiej dorabiać polaka niż jakiegoś chinola... Tłumiki są robione w Polsce

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości