ZGUBIONY KLUCZEK DO VFR-800 2004r
• Strona 1 z 1
ZGUBIONY KLUCZEK DO VFR-800 2004r
Witam wszystkich,
skuszony niezłą pogodą postanowiłem zamontowac akumulator w mojej VFR-800 2004r i ruszyć na pierwszą jazdę ale niestety nie mam kluczyka! Posiadałem tylko 1szt kluczyka do stacyjki! Słyszałem, że w tym moto jest H.I.S.S z którym są problemy aby dorobić kluczyk! PROSZĘ O POMOC JAK MOZNA DOROBIĆ KLUCZYK!!! SPRAWA JEST BARDZO PILNA-podaję swój adres: argo11115@wp.pl
skuszony niezłą pogodą postanowiłem zamontowac akumulator w mojej VFR-800 2004r i ruszyć na pierwszą jazdę ale niestety nie mam kluczyka! Posiadałem tylko 1szt kluczyka do stacyjki! Słyszałem, że w tym moto jest H.I.S.S z którym są problemy aby dorobić kluczyk! PROSZĘ O POMOC JAK MOZNA DOROBIĆ KLUCZYK!!! SPRAWA JEST BARDZO PILNA-podaję swój adres: argo11115@wp.pl
- argo11115
- Świeżak
Nie ma najmniejszego problemu z dorobieniem kluczyka. Jedziesz do serwisu Hondy, zostawiasz moto na jakieś 3-5 dni i odbierasz z nowym kluczykiem/kluczykami.
Robiłem taką operację w aucie i kosztowało to 450zł ale kluczyk miał dodatkowo wbudowany pilot. Za każdą dodatkową kopię chcieli chyba 200zł. W przypadku moto sprawa powinna być trochę tańsza.
Robiłem taką operację w aucie i kosztowało to 450zł ale kluczyk miał dodatkowo wbudowany pilot. Za każdą dodatkową kopię chcieli chyba 200zł. W przypadku moto sprawa powinna być trochę tańsza.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Niestety z tego co mi wiadomo dorobienie kluczyka z H.I.S.S. do Hondy kosztuje 500 zł. Druga sprawa, chociaz nie moge jej potwierdzic, to ilosc kluczykow. Kiedys czytalem, ze istnieje mozliwosc zaprogramowania tylko 3-ech kluczykow. 2 dostaje wlasciciel, 3-ci dorabia sie w przypadku zgubienia. Pozniej juz nie ma tekiej mozliwosci ze wzgeldu na ograniczona mozliwosc programowania. To jednak, jak powiedzialem, nie jest do konca pewne.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa