problem z banditem
• Strona 1 z 1
problem z banditem
Witam,
mam mały problemik z suzuki banditem z 97 roku,
to jest tak, dopala mi wszystko fajnie, ale strzsznie nie rowno chodzi, ale to raczej regulacjia gaznikow,
ale prawdziwy problem polega na tym ze strzela z tlumnika bardzo czesto i nie wkreca sie na obroty tak jak powinnien, i tak mysle czey to nie wina swiec? czekam na madre odpowiedzi:D
mam mały problemik z suzuki banditem z 97 roku,
to jest tak, dopala mi wszystko fajnie, ale strzsznie nie rowno chodzi, ale to raczej regulacjia gaznikow,
ale prawdziwy problem polega na tym ze strzela z tlumnika bardzo czesto i nie wkreca sie na obroty tak jak powinnien, i tak mysle czey to nie wina swiec? czekam na madre odpowiedzi:D
patrz w lusterka, motocykle sa wszedzie!!!
jest nas coraz wiecej panowie i panie:)
- michas_m6
- Świeżak
okej, a jakie swiece najlepiej do bandziora? jesli mozna wiedziec?
jeszcze dodam ze wczesniej przy przepalaniu go w garazu nie mialem takich problemow, dopiero teraz przy rpzepalaniu jakies 5 dni temu tak sie stalo, a wczesniej nigdzie nim nie jezdzilem tylko przepalalem na postoju.
jeszcze dodam ze wczesniej przy przepalaniu go w garazu nie mialem takich problemow, dopiero teraz przy rpzepalaniu jakies 5 dni temu tak sie stalo, a wczesniej nigdzie nim nie jezdzilem tylko przepalalem na postoju.
- michas_m6
- Świeżak
http://www.ngkntk.pl/index.php?id=1319& ... ZUKI&m=600 <- tutaj możesz sobie dobrać świece.
"Prosta droga jest dla szybkich motorów, droga z zakrętami jest dla szybkich kierowców ..."
---
F4i Sport 02r. <-

---
F4i Sport 02r. <-

- fox|
- Świeżak
okej:)
ale walasnie wrcilem z garazu i okazalo sie ze przeczyszczenie swiec i ich lepsze dokrecenie pomoglo:)
ale swiece wymienie tyle ze moze tak za miesiac.
teraz musze klocki z przodu wymienic i bedzie git;)
a moze ktos juz z kolegow jezdzil w tym roku:D?
ale walasnie wrcilem z garazu i okazalo sie ze przeczyszczenie swiec i ich lepsze dokrecenie pomoglo:)
ale swiece wymienie tyle ze moze tak za miesiac.
teraz musze klocki z przodu wymienic i bedzie git;)
a moze ktos juz z kolegow jezdzil w tym roku:D?
- michas_m6
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 9 gości