czemu gasnie silnik po wysprzegleniu skrzyni ??
• Strona 1 z 1
czemu gasnie silnik po wysprzegleniu skrzyni ??
witam
wiosna tuz tuz czas zajac sie starymi problemami ..
i oto moje pytanko yamaha Fz6 Fazer swierzo kupiona roczna .. dojezdzam do skrzyzowania mam na dwojce motorek toczy sie pomaly naciskam klamke sprzegla zeby zredukowac i bach motor zgasl .... co to moze byc ??? czy tylko moja glupota ?? czy cos powazniejszego ??
z gory dzieki za odp
wiosna tuz tuz czas zajac sie starymi problemami ..
i oto moje pytanko yamaha Fz6 Fazer swierzo kupiona roczna .. dojezdzam do skrzyzowania mam na dwojce motorek toczy sie pomaly naciskam klamke sprzegla zeby zredukowac i bach motor zgasl .... co to moze byc ??? czy tylko moja glupota ?? czy cos powazniejszego ??
z gory dzieki za odp
Proces ewolucji by lukas... najpierw rowerek z kolkami bocznymi pozniej normalny rowerek a dalej fz6 fazerek
-
lukas00 - Świeżak
hmm raczej chyba nie bo ja na dwojce mialem jak mi zgasl a bez przysady z dwojki to przy powolnym toczeniu sie powinien bez problemow nawet ruszyc !! (chyba)
Proces ewolucji by lukas... najpierw rowerek z kolkami bocznymi pozniej normalny rowerek a dalej fz6 fazerek
-
lukas00 - Świeżak
ok po rozejrzeniu sie w temacie nie tylko w internecie na 99% juz wiem co sie dzieje wiec wszystkim ktorzy beda czytac ten post lub tym ktorzy maja podobny problem z fazerami moze sie to przydac... Uslyszalem ze jest to fabryczna wada jakiejs partii fazerkow (2005) uszkodzenie czujnika otwarcia przepustnicy ( 130 euro plus robocizna ) na szczescie mam jeszcze dwa miechy gwarancji takze nie ma problemu
-
lukas00 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 5 gości