sprzeglo rozrusznika gsxr 1000 2001r
• Strona 1 z 1
sprzeglo rozrusznika gsxr 1000 2001r
Witam.
Mam problem bo mi moto nie odpala:( tzn kręci ale bez efektu na wale, slychac tylko bzyczenie;(
Chodzi mi o to że zębatka włożona w bendix powinna się luźno kręcić tylko w jedną stronę a ona z reguły luźno się kręci w obydwie, czasem zaskakuje i zakręca silnikiem ale to rzadko.
Drugie pytanie jak jest pęknięty kosz sprzęgłowy to mu to bardzo przeszkadzać będzie jak go się zespawa?? czy trzeba kupić w miarę sprawny?
Pozdrawiam
Mam problem bo mi moto nie odpala:( tzn kręci ale bez efektu na wale, slychac tylko bzyczenie;(
Chodzi mi o to że zębatka włożona w bendix powinna się luźno kręcić tylko w jedną stronę a ona z reguły luźno się kręci w obydwie, czasem zaskakuje i zakręca silnikiem ale to rzadko.
Drugie pytanie jak jest pęknięty kosz sprzęgłowy to mu to bardzo przeszkadzać będzie jak go się zespawa?? czy trzeba kupić w miarę sprawny?
Pozdrawiam
- wirek2009
- Świeżak
Co do rozrusznika to spójrz w serwisowke oraz rozrusznik,moze cos sie poluzowalo,odczepilo,jakas zawleczka puscila,doklanie Ci nie powiem bo nie mialem takiego problemu.
Co do kosza sprz. to kup uzywke ,dziwna sprawa,ze pekl
Co do kosza sprz. to kup uzywke ,dziwna sprawa,ze pekl
-
macs - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości