Jak wstawic zawieszenie od R6 05 do cbr f2??
• Strona 1 z 1
Jak wstawic zawieszenie od R6 05 do cbr f2??
witam mam pytanie jak wstawic przednie kompletne zawieszenie od r6 2005 ups do cbr f2 co bedzie mi potrzebne jakie czesci itd??
- wojkoz19
- Świeżak
1. Całę kompletne zawieszenie z kołem, półkami, zaciskami, pompą hamulcową, kierownicami, (myślę że za 3000-5000PLN można takie znaleźć)
2. Odpowiednie łożyska do główki ramy - i tu może być największy problem.
Odpowiednie średnice zewnętrzne, wewnętrzne i wysokość łożysk.
2. Odpowiednie łożyska do główki ramy - i tu może być największy problem.
Odpowiednie średnice zewnętrzne, wewnętrzne i wysokość łożysk.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
kolega ma do sprzedania cały zawias bez kierownic chyba i pompy za niedużą kasę.trzeba będzie przerobić sztycę jak się nie mylę zeby pasowalo to do f2. jak chcesz mogę dać Ci namiary do gościa który ma ten zawias i on powinien wiedzieć jak to przerobić.
- snajper1991
- Świeżak
- snajper1991
- Świeżak
a tarcze hamulcowe? A zaciski? Pompa? kierownice? Bez przerabiania ramy się nie obejdzie. Moim zdaniem przeróbka bez sensu bo kupe kasy wyniesie by to działało i było BEZPIECZNE.
To torchę jakby się spytać :
mam tylni zawias z Audi A6 2005 roku. Co przerobić i jak by wpakowac to do forda probe 94? ... Myślisz poza tym, że ktoś tak w jednym poście napisze Ci do tego instrukcję od A-Z?? Za darmo do tego? Jakby to było wykonalne to by takie sprzęty latały gęsto.
Są pewne rzeczy których się nie robi a po prostu kupuje inny motocykl sprzedając stary.
To torchę jakby się spytać :
mam tylni zawias z Audi A6 2005 roku. Co przerobić i jak by wpakowac to do forda probe 94? ... Myślisz poza tym, że ktoś tak w jednym poście napisze Ci do tego instrukcję od A-Z?? Za darmo do tego? Jakby to było wykonalne to by takie sprzęty latały gęsto.
Są pewne rzeczy których się nie robi a po prostu kupuje inny motocykl sprzedając stary.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
przemo wszystko da się zrobić tylko trzeba przerobić to i tamto. zakładam ze gość chce założyć full zawieche w kołem tarczami itd,nie tylko same lagi i półki.a licznik to tak jak mówi gsx_750_f rowerowy i po kłopocie.
- snajper1991
- Świeżak
-
grzybek124 - Świeżak
licznik rowerowy nie będzie miał raczej homologacji ale to nie nasz problem przecież.kolega pyta czy da się wstawić zawias a nie o takie rzeczy. goemetrii to nie zmieni bo nie ma tam dużej ingerencji w moto. żeby wszystko było git wystarczy sztyce przespawać i ostatecznie ograniczniki.dla porównania Cygan polski stunter w F4i miał założoną zawiechę od Buella:) i sprawowało sie to bardzo dobrze.
- snajper1991
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości