mechanicy okolice Åšwidnicy
• Strona 1 z 1
mechanicy okolice Åšwidnicy
Witam wszystkich.
Jezdze yamaha r1 z 2001r. Moj problem jest taki ze moto sie dlawi na malych obrotach jak jest cieply, do 60stopni jest OK powyzej juz zaczyna byc to odczuwalne im wieksza temp.tym gorzej. Mysle ze moze to byc spowodowane zlym ustawieniem, lub ktos namieszal w gaznikach.
Szukam dobrego mechanika z okolic Świdnicy kolo Wroclawia, ktory zna sie na tym sprzecie i zajmie sie ustawieniem zaworow i gaznikow,oraz ma odpowiedni sprzet do ustawienia mieszanki (analizator) i synchronizacji, poniewaz ustawienie według serwisowki nic nie pomaga.
Jak ktos wie gdzie moge sie zglosic na taka naprawe prosze o pomoc.
Jezdze yamaha r1 z 2001r. Moj problem jest taki ze moto sie dlawi na malych obrotach jak jest cieply, do 60stopni jest OK powyzej juz zaczyna byc to odczuwalne im wieksza temp.tym gorzej. Mysle ze moze to byc spowodowane zlym ustawieniem, lub ktos namieszal w gaznikach.
Szukam dobrego mechanika z okolic Świdnicy kolo Wroclawia, ktory zna sie na tym sprzecie i zajmie sie ustawieniem zaworow i gaznikow,oraz ma odpowiedni sprzet do ustawienia mieszanki (analizator) i synchronizacji, poniewaz ustawienie według serwisowki nic nie pomaga.
Jak ktos wie gdzie moge sie zglosic na taka naprawe prosze o pomoc.
- rafczyk
- Świeżak
????
Witam nie wiem czy jakis geniusz się znajdzie który ma 4 analizatory spalin ,zreszta nie wiem po co.Jak wszysko będzie sprawdzone i ustawione to myslę ze nie będzie trzeba poprawiac fabryki.Nie wiem czy Gostyń to dla Ciebie okolica bo jedni przywoza mi sprzęty po 400km a dla innych 100km to trasa życia.Jak chcesz to zapraszam.Pozdr
Carpe diem
- kargulvmax
- Świeżak
dzieki za odpowiedzi,ale juz sie pozbylem klopotu
co do tras,to w tym sezonie zrobilem 19 000km wiec te 100 to zaden wyczyn
O Walbrzychu to tez slyszalem ze jest OK,ale jak pojechalem do nich i jakis super mechanik zaczol ustawiac sklad mieszanki i robic synchro na UCHO moze OKO (ciezko stwierdzic na co to bylo) to tez podziekowalem.No ale moze akurat taka wpadka sie pierwszy raz zdazyla,bo ploty o nich sa dobre
Jeszcze raz dzieki
Mysle ze TEMAT DO ZAMKNIECIA

co do tras,to w tym sezonie zrobilem 19 000km wiec te 100 to zaden wyczyn

O Walbrzychu to tez slyszalem ze jest OK,ale jak pojechalem do nich i jakis super mechanik zaczol ustawiac sklad mieszanki i robic synchro na UCHO moze OKO (ciezko stwierdzic na co to bylo) to tez podziekowalem.No ale moze akurat taka wpadka sie pierwszy raz zdazyla,bo ploty o nich sa dobre
Jeszcze raz dzieki
Mysle ze TEMAT DO ZAMKNIECIA
- rafczyk
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości