Jeszcze jedno pytanie dot. prawdopodobnie tarczy sprzęgła ?
• Strona 1 z 1
Jeszcze jedno pytanie dot. prawdopodobnie tarczy sprzęgła ?
Ktoś nie dawno na tym formu poruszył taki temat że jak odpala motocykl na biegu to "ciągnie" on chwilę do przodu.
Ja zauważyłem u siebie coś podobnego tylko przy odpalaniu na "luzie" na centralnej podpórce gdy tylne koło jest w powietrzu, przez chwilę minuta, dwie koło jedzie do przodu - jak odpalam i siedzę na motocyklu to nic się nie dzieje bo ta siła jest zbyt mała ale na centralnym widać to doskonale, czy to zużyta tarcza czy słabo naciągnięta linka coś innego?
Jestem w sumie "nowicjuszem dwóch kółek" to będzie dopiero mój drugi sezon po wykładce w pierwszym
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Motocykl: Kawasaki Zephyr 750 1993r.
Ja zauważyłem u siebie coś podobnego tylko przy odpalaniu na "luzie" na centralnej podpórce gdy tylne koło jest w powietrzu, przez chwilę minuta, dwie koło jedzie do przodu - jak odpalam i siedzę na motocyklu to nic się nie dzieje bo ta siła jest zbyt mała ale na centralnym widać to doskonale, czy to zużyta tarcza czy słabo naciągnięta linka coś innego?
Jestem w sumie "nowicjuszem dwóch kółek" to będzie dopiero mój drugi sezon po wykładce w pierwszym

Z góry dzięki za odpowiedzi.
Motocykl: Kawasaki Zephyr 750 1993r.
- lukaszp
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości