rezerwa w HONDA MAGNA VF 750 C 1986
• Strona 1 z 1
rezerwa w HONDA MAGNA VF 750 C 1986
witam,
mam kilka pytań co do HONDY VF750C magny z roku 86,
mam pewien problem. czy te modele majÄ… jakÄ…Å› kontrolkÄ™ stanu rezerwy?
czy trzeba cały zas jeździć na wyczucie czy może coś mam w niej uszkodzone ze nic nie wskazuje
to normalne ze w kraniku jest tylko on i off? prosze o pomoc uzytkownikow tego sprzętu. pozdro
ma ktoś może jakąś instrukcję do tego modelu? wszędzie szukam i nie mogę znaleźć a z emule nie chce się ściągać. HELP

mam pewien problem. czy te modele majÄ… jakÄ…Å› kontrolkÄ™ stanu rezerwy?

ma ktoś może jakąś instrukcję do tego modelu? wszędzie szukam i nie mogę znaleźć a z emule nie chce się ściągać. HELP
- wild
- Świeżak
ale są jakieś lampki które się nigdy nie palą więc to może one są od tego a do zbiorniczka pod siedzeniem wchodzi coś na wzór czujnika paliwa ale nie mam żadnej literatury i za chol**rę nie wiem co to jest
jeśli ktoś nie pamięta historii, będzie skazany na ponowne jej przeżycie,
- wild
- Świeżak
Masz rezerwę w kraniku. Masz tam 3 położenia. Jeżdzisz na on, pri służy do zalewania gaźników po np. długim postoju czy naprawie, res - rezerwa.
Aha, i AFAIK żadna kontrolka nie jest rezerwą
Aha, i AFAIK żadna kontrolka nie jest rezerwą
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Dayan napisał(a):zapuscilem w emule manual to twojego modelu z rocznika 88 i 94. jak sie sciagnie to ci podesle. daj tylko maila
born-to-be-wild@o2.pl . o ile mi się zadje to ściągasz to co już próbowałem zassać ale mi stanęło w polowę i za cho*rę nie chce iść. ale może tobie się uda, dzks,. wesołych świąt
- wild
- Świeżak
wild napisał(a):born-to-be-wild@o2.pl . o ile mi się zadje to ściągasz to co już próbowałem zassać ale mi stanęło w polowę i za cho*rę nie chce iść. ale może tobie się uda, dzks,. wesołych świąt
wysylam ci serwisowke z rocznika 94, ta z 88 jakos stoi :/
noobie na Suzuki VS 600
-
Dayan - Świeżak
rezerwa!!!

- paulluz
- Świeżak
Witam mam magnę 85r .Nie posiada opcji rezerwy w kraniku a kontrolka zapala się po przejechaniu ok 150 km.Zbiornik ma pojemność 14 l-śmieszna ilość ale jest tak i już.Jeśli masz oryginalne zegary to lampka jest koloru czerwonego.hej
- rrobert933
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości