Honda MTX 80 brak iskry, przebicie...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Dziękuję serdecznie, kolega z ławki przyszedł pokombinowaliśmy i jest gitara, główna przyczyna polegała na braku wystarczającej ilości powietrza w mieszance, poprzedni właściciel pozatykał jakimś plastikiem doloty powietrza tam gdzie można regulować, poodtykałem to ale było jeszcze mało, tam gdzie dochodzi wężyk przy króćcu ssącym od dozownika założyłem mini filierek powietrza i łapie tzw. lewe powietrze. i jest już dobrze, kręci ładnie i jeździ
Tylko chyba mam go zblokowanego, bo jedzie koło 60km/h, albo ma zębatkę za dużą, bo to był mtx z homologacją normalnie na ulicę można nim wyjechać, ale ktoś go przerabiał na wyczynowca i wszystko zdejmował... ale powoli powoli doprowadzam do porządku

Tylko chyba mam go zblokowanego, bo jedzie koło 60km/h, albo ma zębatkę za dużą, bo to był mtx z homologacją normalnie na ulicę można nim wyjechać, ale ktoś go przerabiał na wyczynowca i wszystko zdejmował... ale powoli powoli doprowadzam do porządku

- adekm89
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości