w kawasaki zr7s 2001 rok nie pali na 3 i 4 gar
• Strona 1 z 1
w kawasaki zr7s 2001 rok nie pali na 3 i 4 gar
Witam! moje kawasaki nie pali na 2 gary, tzn na 3 i 4 patrząc od lewej strony motocykla... Co może być powodem?? niema prądu na przewodach od tych świec. W tamtym roku moto miało ten sam problem, mechanik rozebrał wszystko i zmontował z powrotem mówiąc że niema problemu, że prąd jest i rzeczywiście zaczęło wszystko działać... teraz problem ponownie się pojawił....
- yamasziR1
- Świeżak
tamten temat tez byl w zlym ale milosiernie mu go przenioslem. niestety posiadanie maszyny z ogromnym kopytem nie idzie w parze z intelektem.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
ok mój błąd! dopiero zaczynam na forum więc błędy się zdarzają... Nie przyglądnąłem się kategoriom tylko napisałem te posty, potrzebowałem szybkiej odpowiedzi. Rozumiem niezadowolenie moderatora ''gumis'' ale nie rozumiem dlaczego kolega forumowicz wchodzi komuś na intelekt nie znając go. wydaje mi się że wystarczyło by ostrzeżenie albo stwierdzenie jakie podał ''CzesterTX''. A wyrażenie ''miłosiernie przeniosłem'' trochę nie pasuje tutaj, co ma miłosierdzie do forum?. Na to wygląda że moderator ''gumis'' ocenia innych swoją miarą więc dlatego mówi tu o braku intelektu. Pozdrawiam
- yamasziR1
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 37 gości