Zobacz wÄ…tek - Honda Cbr 600 f1
NAS Analytics TAG

Honda Cbr 600 f1

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Honda Cbr 600 f1

Postprzez manyman » 2/10/2009, 20:54

Witam wszystkich :) Oczekuje malej porady co do motocyklu j/w. Motocykl kupilem wczoraj za cene 650 funtow , roczne ubezpieczenie 180 funtow .
Jest do malych poprawek , ale nie ma czego oczekiwac po motocyklu z 88 roku ;)
Chcialbym zmienic tlumik , nie chodzi mi o moc itd , chce tylko minimalnie lepszego wygladu , ten pomalowany srebrzanka strasznie mi nie odpowiada , i teraz do rzeczy , szukalem w internecie ale nie moglem znalezc zadnego tlumika do niej , czy pasowalby z nowszych wersji cbr jesli tak to z jakich rocznikow :)
Jeszcze jedna kwestia odnosnie obrotow motoru na biegu jalowym , silnik pracuje nierowno , na obrotomierzu wskazowka wacha sie o okolo 200 obr/min w gore i w dol , nie wiem z czego to wynika a przedewszystkim czy to normalne .

nie bardzo wiem jeszcze jak ogarniac profil i forum wiec do zdjec podaje link :
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Honda/CBR,600/81731
Z gory dzieki za odpowiedz :)
Pozdrawiam
manyman
Świeżak

Postprzez kosta » 3/10/2009, 12:29

w mojej f3 oborty nie falowały więc raczej nie jest to normalne, proponuje czyszczenie i synchronizacje gaźników, ale napewno akrap jakiego miałem w f3 by ci pasował idealnie do moto
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
kosta
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez manyman » 3/10/2009, 20:51

Dobrze wiec , poszukam czegos od f3 :)
Co do gaznikow , sprobuje narazie porzadnie je przeczyscic , dolac srodka do paliwa :) w ostatecznosci wyreguluje gazniki :) Dzieki za odpowiedz :)
Pozdrawiam
manyman
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości

na górê