prośba do posiadaczy Yamahy R1 98/99r / części
• Strona 1 z 1
prośba do posiadaczy Yamahy R1 98/99r / części
Witam.
Mam problem, "zgubiłem" tulejke przychodzącą w ramę z prawej strony (siedząc na motocyklu) w miejscu gdzie jest śruba trzymająca silnik przy cylindrach. Nie bedzie problemu zeby ta tulejke dorobic ale niezbedny jest mi jej rozmiar.... dlatego goraca prosba do was koledzy - jesli ktos bedzie odkrecal owiewke z prawej strony, badz aktualnie ma rozkrecony motor, tudziez ma mnustwo wolnego czasu i poswieci 10 min na odkrecenie śruby laczacej rame z slinikiem i wykrecenie tulejki z ramy, bede bardzo wdzieczny za jej zmierzenie. potrzebna srednica na zewnatrz, średnica otworu wewnatrz i glebokosc tulejki.
Nr katalogowy części 90387- 1312P
z gory dzieki
pozdrawiam
Mam problem, "zgubiłem" tulejke przychodzącą w ramę z prawej strony (siedząc na motocyklu) w miejscu gdzie jest śruba trzymająca silnik przy cylindrach. Nie bedzie problemu zeby ta tulejke dorobic ale niezbedny jest mi jej rozmiar.... dlatego goraca prosba do was koledzy - jesli ktos bedzie odkrecal owiewke z prawej strony, badz aktualnie ma rozkrecony motor, tudziez ma mnustwo wolnego czasu i poswieci 10 min na odkrecenie śruby laczacej rame z slinikiem i wykrecenie tulejki z ramy, bede bardzo wdzieczny za jej zmierzenie. potrzebna srednica na zewnatrz, średnica otworu wewnatrz i glebokosc tulejki.
Nr katalogowy części 90387- 1312P
z gory dzieki
pozdrawiam
zycie to nie suma oddechow, tylko te chwile, w ktorych brakuje tchu!!
-
rafal_czester - Świeżak
Dzieki serdeczne ziom, zaraz jade do tokarza i dorabiam. mam nadzieje, ze bedzie pasowala:)
p.s.
szkoda, ze sezon ma sie zdecydowanie ku koncowi...nienajezdilem sie w tym roku:|
jeszcze raz dzieki
p.s.
szkoda, ze sezon ma sie zdecydowanie ku koncowi...nienajezdilem sie w tym roku:|
jeszcze raz dzieki
zycie to nie suma oddechow, tylko te chwile, w ktorych brakuje tchu!!
-
rafal_czester - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości