Serwis we wroclawiu
• Strona 1 z 1
Serwis we wroclawiu
Siemanko
Poszukuje serwisu motorkow w okolicy osobowic wroclawiu. Dokladniej chodzi o regulacje gaznika w aprilce rs. Zalezy mi na jak najblizszej lokalizacji. Dluzsza wyprawa motorkiem nie wchodzi w gre. Jazda po miescie jest niemozliwa bo motor gasnie na kazdych swiatlach i praktycznie nie da sie nim jezdzic ( nie w wspomne o spalaniu ).
Pozdrawiam
Perrossa
Poszukuje serwisu motorkow w okolicy osobowic wroclawiu. Dokladniej chodzi o regulacje gaznika w aprilce rs. Zalezy mi na jak najblizszej lokalizacji. Dluzsza wyprawa motorkiem nie wchodzi w gre. Jazda po miescie jest niemozliwa bo motor gasnie na kazdych swiatlach i praktycznie nie da sie nim jezdzic ( nie w wspomne o spalaniu ).
Pozdrawiam
Perrossa
- perrossa
- Świeżak
Siema
Jest warsztacik zaraz przed mostem osobowickim, po lewej stronie patrząc od miasta. Jest tam kilka różnych mechaników w tym serwis motocykli. Najlepiej zajrzeć wcześniej i się umówić bo mają przeważnie zawalony warsztat. To chyba najbliżej.
Pozdrawiam
Olo
Jest warsztacik zaraz przed mostem osobowickim, po lewej stronie patrząc od miasta. Jest tam kilka różnych mechaników w tym serwis motocykli. Najlepiej zajrzeć wcześniej i się umówić bo mają przeważnie zawalony warsztat. To chyba najbliżej.
Pozdrawiam
Olo
-
Surveyor - Świeżak
Warsztat o którym pisze Surveyor to:
KM Motor. Kral T.
0 691 33 20 18
50-225, Wrocław, Reymonta 12
a ja korzystając z wątku zapytam gdzie jest godny polecenia warsztat we Wrocławiu lub okolicy... moto mam sprawne więc mogę podlecieć gdzie trzeba...
ale ponieważ sprzęta kupiłem niedawno to chciałbym oddać go oględzinom w serwisie (synchro, świece, olej w lagach... takie tam)...
możecie coś polecić i podzielić się informacjami o kosztach serwisów...
pozdrawiam
KM Motor. Kral T.
0 691 33 20 18
50-225, Wrocław, Reymonta 12
a ja korzystając z wątku zapytam gdzie jest godny polecenia warsztat we Wrocławiu lub okolicy... moto mam sprawne więc mogę podlecieć gdzie trzeba...
ale ponieważ sprzęta kupiłem niedawno to chciałbym oddać go oględzinom w serwisie (synchro, świece, olej w lagach... takie tam)...
możecie coś polecić i podzielić się informacjami o kosztach serwisów...
pozdrawiam
Suzuki GSF 600N Bandit '99 - już służy komuś innemu
Panie kolego, to się nie ma co przejmować ... to się wszystko zgłasza jako usterkę...
Panie kolego, to się nie ma co przejmować ... to się wszystko zgłasza jako usterkę...
-
czecho - Świeżak
Wrocław to fajne miasto..
Witam
Byłem w trzech serwisach i prawdę mówiąc boję się zostawiać tam motocykl. Nie będę konkretnie wymieniał ale albo moto stało przez tydzień nie ruszone na deszczu, albo nie dokręcono śrubek (tylnie koło
, albo kosztowało jakieś kosmiczne kwoty. Widać, że na taką ilość motocykli (i skuterów) brakuje warsztatów jak wody na pustyni. Pytałem w INTERMOTORS i otwierają w Długołęce porządny serwis ale dopiero w marcu (jak się uda). Ja chyba wybiorę się do Namysłowa bo przynajmniej nie zapłacę fortuny i będzie sprawnie.
Ale Wrocław to fajne miasto...
Może ktoś poleci dobry serwis nawet gdzieś dalej?
Byłem w trzech serwisach i prawdę mówiąc boję się zostawiać tam motocykl. Nie będę konkretnie wymieniał ale albo moto stało przez tydzień nie ruszone na deszczu, albo nie dokręcono śrubek (tylnie koło

Ale Wrocław to fajne miasto...
Może ktoś poleci dobry serwis nawet gdzieś dalej?
-
Surveyor - Świeżak
ja polecam ten warsztacik...
http://www.scigacz.pl/TOXIC_MOTO,37,ez.html
mała reklama ale znajomy otworzyl, wczesniej robil w yamasze... godny polecenia i zna sie na rzeczy.
http://www.scigacz.pl/TOXIC_MOTO,37,ez.html
mała reklama ale znajomy otworzyl, wczesniej robil w yamasze... godny polecenia i zna sie na rzeczy.
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
HONDA rpmMotocykle na Rakowej (Psie Pole). Maja tam dobrego mechanika i dbaja tam o klienta. Niestety jest to ASO i ceny sa tam niestety stosunkowo wieksze. Np. regulacja luzow zaworowych - 400 zl (z wymiana uszczelki i plytek)
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Ten serwis kolo mostu osobowickiego nie robia w 2T wiec odpada ale propozycja tego na metalowcow bardzo mi odpowiada. Zadzwonie do niego jutro a jak dobrze pojdzie to w przyszlym tygodniu podjade do niego. Jesli ceny nie beda zabojcze to zostawie u nich maszyne
Troche czasu zeszlo zanim sie wybralem do tego serwisu na metalowcow. Motor naprawili. A jesli chodzi o sam serwis. Bardzo mili ludzie ceny nie sa zawrotne i motor jak odstawilem ok 17 w piatek tak we wtorek z rana moge go juz odbierac. Ogolnie polecam. Jedynym problemem jest ze ciezko znalezc ten warsztacik ale podobno juz czekaja na szyldy.
Pozdrawiam i dzieki za cynk
Troche czasu zeszlo zanim sie wybralem do tego serwisu na metalowcow. Motor naprawili. A jesli chodzi o sam serwis. Bardzo mili ludzie ceny nie sa zawrotne i motor jak odstawilem ok 17 w piatek tak we wtorek z rana moge go juz odbierac. Ogolnie polecam. Jedynym problemem jest ze ciezko znalezc ten warsztacik ale podobno juz czekaja na szyldy.
Pozdrawiam i dzieki za cynk
- perrossa
- Świeżak
Ja na pewno nie polecam serwisu JM motocykle na ul,mickiewicza - cały opis tutaj viewtopic.php?t=16451&start=0
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
mam problem zrobiłem remont przy chopperze king łoś i wczesniej mi jechał 60 a teraz tak 30.zawory ustawilem pali na dotyk.ale chyba jeszcz trzeba sprzęgło ustawić . przy misce olejowej jest taka śruba wiecie jak sie to robi ???
- Jacek000
- Świeżak
Serwis
Witam,to zapraszam do mnie w kilku kumpli moto na busa i ceny jak na prowincji a myślę ze 20 lat praktyki wystarczy.Synchro zalezy przy czym 80-120zł regulacja zaworów(łańcuszek jak z boku wymiana gratis) zależy rzędowa 16v śrubki 160-200złpłytki 150-250 lagi wymianauszczelniaczy mycie 100-150.Zadnego papractwa naciągania itp.Wszystko do dogadania.Pozdrawiam Robert
Carpe diem
- kargulvmax
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości