Jak przerobić Honde f1 do stuntu?
• Strona 1 z 1
Jak przerobić Honde f1 do stuntu?
Witam serdecznie.
Pytam w imieniu kolegi bo nigdzie nie mogę znaleźć pełnej odpowiedzi tylko jakieś urywki.Mam nadzieję, że mi pomożecie a nie zlinczujecie na wstępie.
Pytanie jest takie jak temat ale powtórzę je jeszcze raz:
Jak przerobić Hondę f1 do stuntu?
Pytam w imieniu kolegi bo nigdzie nie mogę znaleźć pełnej odpowiedzi tylko jakieś urywki.Mam nadzieję, że mi pomożecie a nie zlinczujecie na wstępie.
Pytanie jest takie jak temat ale powtórzę je jeszcze raz:
Jak przerobić Hondę f1 do stuntu?
Jest jedna rzecz, która nas łączy...
dwa kółka i serce im oddane!
-
Moniś:) - Świeżak
yyy bardzo dziwne pytanie
Ktos zabierajacy sie za stunt nie wie "jak przerobic moto na psa"...
no ale coz...kazdy przerabia wedlug wlasnego uznania.tzn jeden sciaga wszystkie niepotrzebne owiewki, drugi sciaga tylko przednia owiewke, a trzeci zostawia wszystkie.Na pewno nie obejdzie sie bez klatki i tylniego stelaza.No i podstawa to zebata ;x

no ale coz...kazdy przerabia wedlug wlasnego uznania.tzn jeden sciaga wszystkie niepotrzebne owiewki, drugi sciaga tylko przednia owiewke, a trzeci zostawia wszystkie.Na pewno nie obejdzie sie bez klatki i tylniego stelaza.No i podstawa to zebata ;x
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Sam mysle o przerobce moto na psa ale weglug mnie cbr 600 f1 to juz przezytek i nie warto tak ja Ty chcesz przerabiac (wnioskuje po tym ze jestes bardzo szczegolowy).Chcesz sie bawic w stunt to kup f3,f4 lub f4i.
Jak juz tak jestes napalony by przerobic f1 to zaloz tylko zebate,klatke i tyl stelaz,odwracasz smok ,dolewasz oleju na max i jazda.
Jak juz tak jestes napalony by przerobic f1 to zaloz tylko zebate,klatke i tyl stelaz,odwracasz smok ,dolewasz oleju na max i jazda.
-
macs - Bywalec
no i prosze konkretna odpowiedz!
a tak przy okazji to ja niejestem kolesiem
a na f2 f3 i f4 mnie niestac.kupilam f1 bo byla powypadkowa wiec tansza.silniczek miodzio!
mam jeszcze zx12r do uzytku ale tego mi szkoda przerabiac.
a tak przy okazji to ja niejestem kolesiem

a na f2 f3 i f4 mnie niestac.kupilam f1 bo byla powypadkowa wiec tansza.silniczek miodzio!
mam jeszcze zx12r do uzytku ale tego mi szkoda przerabiac.
Jest jedna rzecz, która nas łączy...
-
Moniś:) - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości