vtr sp1 - sprzęgło
• Strona 1 z 1
vtr sp1 - sprzęgło
Witam....
....w koncu kupiłem vtr sp1 2000r. i całkiem przypadkiem był tam PCIII usb, z uwagi ze ani ja ani sprzedajacy srednio sie na tym zna....moje pytanie o ewentualnie jakiegos machanika z okolic Bielska Białej, ktory by mi to sprawdził i dostroił.....bo nie wiem czy wgranie samemu map rozwiąże moje obawy co do poprawnej jego pracy:)....mile widziane jakies rady dla poczatkujacego posiadacza vtr...dzieki z góry i pozdrawiam
....w koncu kupiłem vtr sp1 2000r. i całkiem przypadkiem był tam PCIII usb, z uwagi ze ani ja ani sprzedajacy srednio sie na tym zna....moje pytanie o ewentualnie jakiegos machanika z okolic Bielska Białej, ktory by mi to sprawdził i dostroił.....bo nie wiem czy wgranie samemu map rozwiąże moje obawy co do poprawnej jego pracy:)....mile widziane jakies rady dla poczatkujacego posiadacza vtr...dzieki z góry i pozdrawiam
Ostatnio edytowano 14/8/2009, 20:56 przez tito76, łącznie edytowano 1 raz
VTR SP1 PCIII
- tito76
- Świeżak
wcześniej Vka? czy świeżak?
jak jeździłeś R4 uważaj na kosmiczną reakcję na zmianę obciążenia, moment prostujący i hamowanie silnikiem
zupełnie inna jazda jak na R4
co do serwisu...może Olek Motocykle? swoje moto kupiłem tam po serwisie
i zrobiłem nim 50kkm więc nic nie spieprzyli
a mają ponoć i dyno.

co do serwisu...może Olek Motocykle? swoje moto kupiłem tam po serwisie

-
zomodj - Świeżak
...wczesniej R4 takze juz poczułem ze jest inaczej:)...ale całkiem fajnie...tyle ze faktycznie jak juz wczesniej mowiono....raczki troche bolą po dłuższej trasie...
...tylko troche sprzegło wysoko bierze i za bardzo nie ma juz regulacji...przy samym koncu....i nie wiem czy sie juz tarcza konczy czy co...
...tylko troche sprzegło wysoko bierze i za bardzo nie ma juz regulacji...przy samym koncu....i nie wiem czy sie juz tarcza konczy czy co...
VTR SP1 PCIII
- tito76
- Świeżak
...powiedzcie mi prosze...czemu mi sprzegło przy samym koncu bierze.....i przez to czesto mi ganie przy ruszaniu...bo bak wprawy chyba....a regulacje raczki zrobiłem na max. i dalej wysoko bierze.....czy to sprzegło sie kończy tzn. tarcza??? dzieki
VTR SP1 PCIII
- tito76
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości