zawieszony pływak? CBR F4 2000r
• Strona 1 z 1
zawieszony pływak? CBR F4 2000r
Witam mam takie pytanie ponieważ odkąd kupiłem swoją CBR 600 f4 2000r. nie działa mi kontrolka paliwa ( rezerwa) odkręciłem zegary i tam gdzie kontrolka paliwa są dwie małe diody led podpisane LD2 LED takie dwie maluteńkie - sprawdzałem miernikiem prądu i wygląda na to że są dobre...
więc jaka może być inna opcja? pływak mógł się zawiesić?? jeżeli tak to jak mogę go ,,odwiesić" ? ;D a jeżeli to nie pomoże to co jeszcze mogę zrobić??
więc jaka może być inna opcja? pływak mógł się zawiesić?? jeżeli tak to jak mogę go ,,odwiesić" ? ;D a jeżeli to nie pomoże to co jeszcze mogę zrobić??

- bobusik89
- Świeżak
sprawdzałem kostki (są dwie wychodzące z baku) i nie wiem czy to coś da ale łączyłem obydwie kostki drucikiem i moim zdaniem ale to tylko moje zdanie
powinna się zaświecić kontrolka od paliwa lecz się nie zaświeciła... czy może się mylę i po połączeniu dwóch kabelków drutem nic się nie powinno zaświecić ? ... sprawdzałem też miernikiem prądu i w kabelkach znajduje się prąd. Proszę powiedzcie mi proszę gdzie znajdę ten pływak ponieważ go nie widzę.

- bobusik89
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości