klocki tył zzr 600 2000r
• Strona 1 z 1
klocki tył zzr 600 2000r
Witam serdecznie...
mam takie krótkie pytanie jakie polecacie klocki hamulcowe do zzr 600 na tył?? jakieś konkretne firmy lub przedziały cenowe?? jeżdżę głównie turystycznie i zależy mi na bezpieczeństwie.
Powiedzcie mi też czy jest jakaś filozofia w ich wymianie?? mam na coś szczególnie uważać?? wymieniałem nie raz w aucie i tam nie było żadnej filozofii.
pozdrawiam serdecznie
mam takie krótkie pytanie jakie polecacie klocki hamulcowe do zzr 600 na tył?? jakieś konkretne firmy lub przedziały cenowe?? jeżdżę głównie turystycznie i zależy mi na bezpieczeństwie.
Powiedzcie mi też czy jest jakaś filozofia w ich wymianie?? mam na coś szczególnie uważać?? wymieniałem nie raz w aucie i tam nie było żadnej filozofii.
pozdrawiam serdecznie
- mareczek11400
- Świeżak
i polecam zaopatrzyć się w spray do mycia hamulców i smar miedziany, wymycie tłoczków i przesmarowanie ich wraz z prowadnicami na prawdę dużo daje.... co do klocków polecam nissiny, drogie ale warto, chociaż tył to pewnie bez szaleństwo...może ebc HH?
-
zomodj - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości