Stunt
• Strona 1 z 1
Stunt
Witam
Mam pytanko czy turystyczny motocykl mam na mysli gsx 750 nadaje sie na przerobienie go na stunt??
Bo mam zamiar zmienić na cos lepszego a nowej maszyny bedzie mi szkoda:)
Mam pytanko czy turystyczny motocykl mam na mysli gsx 750 nadaje sie na przerobienie go na stunt??
Bo mam zamiar zmienić na cos lepszego a nowej maszyny bedzie mi szkoda:)
Uciekaj ile sił, jeśli goni Cie śmierć całą pi.zde odkręć, i przed siebie ziomek pędź...yeeaah
- piotrekxx
- Świeżak
Przerobic na psa ,pewnie ze idzie ale pytanie czy warto?
Po pierwsze to kg zbyt duzo ich jest,nastepnie silnik dlugo nie wytrzyma.Na poczatek najlepszy jest (zalezy ile masz kasy)cbr f3,f4,f4i.
Kupic moto na psa to dopiero poczatek wydatkow,przerobka moze cie przerosnac z kasa,dobrze sie zastanow
Po pierwsze to kg zbyt duzo ich jest,nastepnie silnik dlugo nie wytrzyma.Na poczatek najlepszy jest (zalezy ile masz kasy)cbr f3,f4,f4i.
Kupic moto na psa to dopiero poczatek wydatkow,przerobka moze cie przerosnac z kasa,dobrze sie zastanow
-
macs - Bywalec
nie warto robić z tego moto psa do stuntu.najlepsze są hondy takie ktore macs wymienil ale za tanie nie są.najlepiej kupic jakiś rozbity i taki przerabiac.
- snajper1991
- Świeżak
O to własnie chodziło czy on nadaje sie do tego. Macs co masz na mysli ze silnik długo nie wytrzyma?? Ze od opadkow np sie rozwali czy od tego ze jest w innym połozenu?? Bo ja tam z 200-300m na gumie nim latam
Uciekaj ile sił, jeśli goni Cie śmierć całą pi.zde odkręć, i przed siebie ziomek pędź...yeeaah
- piotrekxx
- Świeżak
200-300m moj znajomy tez takim gsxefem latal na gumie 2 sezony bez problemu!ale stunt to troszke inna sprawa wiąże sie to z wolna jazdą gsxf nie mający chłodnicy wody długo nie wytrzyma grzać sie bedzie nastepna sprawa że on dlugi jest i cieżki rama stalowa więc trudno bedzie sie nim jezdzić myśle ze nawet f2 bedzie lepsze niz suza no chyba ze jakaś 636 

-
reeich - Świeżak
jazda na kole dla żadnego sprzeta nie jest zdrowa cierpi silnik skrzynia łańcuch przednie zawieszczenie rama! z tym ze jedne motocykle to znoszą dłużej inne krócej ps. to tak jak ktos by ci kazał chodzić na rekach caly czas

-
reeich - Świeżak
Jak je**iesz ze 140km\h o ziemie to co ty chcesz? Stunt to nie power wheelie 200m;] Ogólnie ide stont bo smichy panowie.......
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości