Zobacz wÄ…tek - Owiewki do CBR 600rr z 2003 roku
NAS Analytics TAG

Owiewki do CBR 600rr z 2003 roku

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Owiewki do CBR 600rr z 2003 roku

Postprzez CBR600rr » 21/5/2009, 05:23

Witam Mialem niedawno malego dzwonka z samochodem i troszke oszpecilem moja ksiezniczke z prawej strony uszkodzilem 4 elementy plastikowe w tym 2 nie do naprawienia musze je poprostu wymienic. dostalem juz pieniadze z odszkodowania i zaczolem szukac czesci po roznych portalach aukcyjnych itp i znalazlem cos ciekawego (tak mi sie narazie wydaje) a mianowicie caly komplet owiewek do cebry, owiewki sa w przeroznych malowaniach od klasycznych do replik wyscigowych w roznych opcjach (Repsol Telefonica itp) cena jest bardzo atrakcyjna jak za caly komplet bo to ok 250-320$. chcialbym kupic sobie taki komplecik ale nie wiem czy to nie jest jakis konkretny badziew napiszcie co o tym myslicie moze ktos juz kupil taki komplet i moze napisac cos wiecej o nim. Dodam jeszcze ze material z jakiego sa wykonane owiewki to plastik ABS komplet sklada sie z 14 elementow plus szyba gratis owiewki sa pomalowane 3 warstwami lakieru i sprzedawca daje gwarancje na to ze elementy beda idealnie pasowaly jak orginal (owiewki oczywiscie nie sa orginalna ztad taka cena). Jesli mieliscie kontakt z z tym produktem napiszcie co o nim myslicie i czy warto inwestowac w taka rzecz. postram sie dolaczyc zdjecie calego komplety jak sie uda.

Pozdrawiam Maciek
Załączniki
!BRnkfT!!Wk~$(KGrHgoH-DcEkJw1)bDiBJ+!zPnBTw~~_1.jpg
Zdjecie owiewek
!BRnkfT!!Wk~$(KGrHgoH-DcEkJw1)bDiBJ+!zPnBTw~~_1.jpg (32.98 KiB) PrzeglÄ…dane 1513 razy
CBR 600rr
CBR600rr
Świeżak

Postprzez jeki87 » 21/5/2009, 12:57

niedawno zalozylem ten sam temat ale do 1000rr ja znalazlem na allegro cos podobnego a nawet i to samo tylko ze gosc chce o wiele wiecej 2400zl ale juz zdostawa na miejsce.
sam nie dostalem zadnej odpowiedzi jak to sie prezentuje i wogule ale moze ktos mial z tym do czynienia.

http://moto.allegro.pl/item638916103_ow ... 04_05.html

a jak bys mogl to podaj linka do tych co znalazles
jeki87
Świeżak

Postprzez CBR600rr » 22/5/2009, 00:30

Oto przykladowa aukcja w serwisie Ebay wliczajac koszty przesylki i ewentualne clo cena powoli staje sie podobna do tej na naszym rodzimym rynku wiadomo ze bedzie troche wyzsza po nikt nie bedzie tego robil charytatywnie. Po szybkim przeliczeniu cena zestawu przy imporcie we wlasnym zakresie powinna wyniesc ok 2089zl przy obecnym kursie. Moze nalezaloby przemyslec zakup takiego zestawu bo mozna bardzo ladnie odmlodzic motocykl za niewielka cene lub naprawic go bo malym szlifie, lecz tylko pod warunkiem ze taki komplet jest warty swojej ceny

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA-03 ... ccessories

Ciagle zwracam sie z prośba do osob ktore mialy kontakt z takimi owiewkami o ich ocene tego produktu

Pozdrawiam
CBR 600rr
CBR600rr
Świeżak

Postprzez CBR600rr » 22/5/2009, 00:52

Poszukalem troche na Ebay-u i na niektorych aukcjach sprzedajacy dodal zdjecia owiewek juz po zamontowaniu na motocykl.

Po porownaniu z innymi zdjeciami tego modelu wydaje mi sie ze delikatnie sie odrozniaja od oryginaly ale to sa centymetrowe roznic w polozeniu wzgledem siebie grafik

Ocencie sami!!!
Załączniki
1906.JPG
1906.JPG (46.6 KiB) PrzeglÄ…dane 1452 razy
CBR 600rr
CBR600rr
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê