Kontrolka oleju
• Strona 1 z 1
Kontrolka oleju
Panowie mam takie pytanie dlaczego gdy odpalam kawasaki kmx zapala mi sie kontrolka oleju, a gdy wrzucam bieg, gasnie. O co chodzi? brakuje oleju czy jak? prosze o pomoc i pozdrawiam.
- dyzio17
- Świeżak
MI gasnie po odpaleniu motoru. To sprawa kontroli czy diody sie nie przepalily. Na pewno nie gasnie Ci wczesniej niz przed wrzuceniem biegu?
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
teoretycznie tak, ale praktycznie powinna się zapalić przy zgaszonym silniku, musisz po prostu szukać w kablach, możliwe że gdzieś się coś przetarło i świeci jak mu się podoba...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
A KMX to przypadkiem nie 2-suw ? (nie pamiętam).
Jeśli tak to poszukaj na allegro i zadzwoń lub napisz do sprzedającego czy ma tak samo (omijaj firmy).
Najlepiej było by znaleźć manuala.
Jeśli tak to poszukaj na allegro i zadzwoń lub napisz do sprzedającego czy ma tak samo (omijaj firmy).
Najlepiej było by znaleźć manuala.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
u mnie w yamaszce swiecila sie bo okazalo sie ze wziela olej, dolalem setke i sie nie swieci. tylko ze yamaha ma czujnik poziomu a nie cisnienia.
A jak juz wrzucisz na bieg i zgasnie, to czy po wyrzuceniu na luz zapala sie ponownie czy juz jest spoko ?
A jak juz wrzucisz na bieg i zgasnie, to czy po wyrzuceniu na luz zapala sie ponownie czy juz jest spoko ?
-
bast - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa