SERWIS HARD ROCK GARAGE Poznań, ul. Przemysłowa
• Strona 1 z 1
SERWIS HARD ROCK GARAGE Poznań, ul. Przemysłowa
Witam, mam do zrobienia pierwszy przegląd po przebiegu 1000 km w Gsx-r 750 K8, przegląd nie musi być zrobiony w autoryzowanym serwisie bo i tak nie mam gwarancji na maszynę, zresztą opinie o jedynym w Poznaniu serwisie SUZUKI są, jakie są...,więc słyszałem kilka pochlebnych opinii o serwisie HRG w Poznaniu przy ul. Przemysłowej, co mówicie można oddać tam maszynę ??? Miał ktoś doświadczenie z tym serwisem ???? Proszę o odpowiedź!!!
- elnino1981
- Świeżak
witam
przeniesli sie na Kraufthofera ... chyba ... niektórzy chwalą sobie ten serwis ... jest też jak się jedzie w stornę Lubonia dobry mechanik w ADAM Motocykle ... ale widziałem, ze jest drogi ... ja mam najbliżej do Marcina na obornickiej Honda salon ... dużo znajomych tam serwisuje i sobie chwalą ma przystepne ceny
przeniesli sie na Kraufthofera ... chyba ... niektórzy chwalą sobie ten serwis ... jest też jak się jedzie w stornę Lubonia dobry mechanik w ADAM Motocykle ... ale widziałem, ze jest drogi ... ja mam najbliżej do Marcina na obornickiej Honda salon ... dużo znajomych tam serwisuje i sobie chwalą ma przystepne ceny

Suzuki GSR 600 A 2007/2008
-
MaximusPL - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości