strzelanie z wydechu
• Strona 1 z 1
strzelanie z wydechu
Witam
panowie mam taki problem od niedawna jestem wposiadaniu zx9r kawasaki i mam taki problem jak jej dam dobrze i krece na wyskokie obroty powiedzmy do 10 -11 tyś to jak potem odpuszczam gaz to mi strzela z wydechu nie wiem co to może byc macie jakieś pomysły , wymienione świece na nowe,
panowie mam taki problem od niedawna jestem wposiadaniu zx9r kawasaki i mam taki problem jak jej dam dobrze i krece na wyskokie obroty powiedzmy do 10 -11 tyś to jak potem odpuszczam gaz to mi strzela z wydechu nie wiem co to może byc macie jakieś pomysły , wymienione świece na nowe,
- ragnars
- Świeżak
Podobny temat był już wertowany poczytaj to
about31014.html&highlight=
about31014.html&highlight=
- Maro
- Świeżak
dowiedziałęm się że może to być spowodowane źle ustawionymi gaźnikami lub zaworami oddałem na przegląd moto zobaczymy co z tego wyjdzie w poprzednim artykule który mi podsunąłeś mówią że uszczelka od kolektorów wydechowych - u mnie sprawdzałęm nie ma nigdzie tam przedmóchów także to na pewno nie jak zostanie naprwaiona to napisze co było czy faktycznie czyszczenie i synchronizacja pomogła
- ragnars
- Świeżak
Ja jak odkręce i zamkne to też mi strzela... tyle,że mam z oryginała wyrzucony środek bo i tak musiałem skracać,więc to pewnie dlatego..
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
W moim Leo Vince takie strzelanie to normalka
Tak jak kosta moze to tylko nadmiar mieszanki w ukladzie.
W mojej Hondzie jest pokretlo ktorym mozna to wyregulowac samemu

W mojej Hondzie jest pokretlo ktorym mozna to wyregulowac samemu

http://pl.youtube.com/watch?v=Ygm6irGpy ... re=related | | Pamietamy... [*]
-
s_extrem* - Świeżak
chyba była za bogata mieszanka teraz po synchronizacji i wyczyszczeniu gaźników ( nie wiem co tamjeszcze regulowane było) chodzi płynniej i nie strzela tak jak przedtem jest ok teraz jak tak do czerwonego to tak delikatnie jak zchodzi z obrotów (trochę jak wrc) ale nie ma tak jak było wczesniej takie nale buuuummmmm
ZX-9R 1999
CZ 175
CZ 175
- ragnars
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości